Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Названо найкращі різдвяні ярмарки Європи

Площі європейських міст під Різдво перетворюються в свого роду казкові світи, прикрашені гірляндами і наповнені неповторними ароматами, знайомими по дитячим спогадам Площі європейських міст під Різдво перетворюються в свого роду казкові світи, прикрашені гірляндами і наповнені неповторними ароматами, знайомими по дитячим спогадам. Рейтинг найбільш популярних різдвяних ярмарків Старого Світу склав портал Hotels.com.

Страсбург (Франція)

Щорічно з 1570 року різдвяний ярмарок розгортається на площі навколо кафедрального собору цього французького міста. Ярмарок зустрічає гостей традиційними стравами ельзаской кухні, смачними делікатесами, ялинковими іграшками, ремісничими виробами і, зрозуміло, гостинністю.

Щорічно ярмарок, яка працює аж до кінця року, відвідують понад 2 мільйони туристів, що можна порівняти з кількістю відвідувачів міста за все літо, передає РІА Новини .

Больцано (Італія)

Щороку наприкінці листопада центр італійського Больцано висвітлюється мільйонами вогнів, і святковий ярмарок починає свою роботу. Різдвяні та новорічні мелодії звучать протягом усіх днів, занурюючи гостей в чарівну атмосферу свята.

Рукотворні прикраси, подарунки, смачні страви та святкова метушня нікого не залишать байдужим. Ремісники з різних країн представляють продукцію з знаменитого італійського скла і дерева, а фермери радують своїми солодощами і гастрономічною продукцією.

Втім, не рідкість тут і корисні подарунки: спеціальні знижки для відвідувачів ярмарку, фіксовані ціни в ресторанах і різні заходи, наприклад, "Ніч в музеї, під час якої можна відвідати заклади культури абсолютно безкоштовно. Працює ярмарок до 6 січня.

Лондон, Велика Британія)

Ярмарки в Великобританії - це завжди казкове і незабутнє відкриття для безлічі гостей. В очікуванні Різдва Лондон заманює туристів передсвятковими розпродажами з божевільними знижками. Так, на ярмарку в Гайд-парку можна купити подарунки для своїх близьких, спробувати глінтвейн, покататися на каруселях і звичайно ж зануритися в атмосферу Різдва. Насолодитися всіма цими можливостями можна до 5 січня.

Кельн (Німеччина)

Вважається, що жителі німецького Кельна - одні з найбільш гостинних в світі. Завдяки теплому відношенню до туристів і яскравою святковій атмосфері тутешня ярмарок уже протягом багатьох років залишається однією з найбільш відвідуваних іноземними гостями. Тим більше що вона приємно радує воістину різдвяними сюрпризами. Крім головної ярмарки міста, для гостей відкриті ще сім різних ринків, наповнених сувенірами і різними наїдками. Проте, треба враховувати, що всі вони згортають свою роботу 23 грудня.

Прага, Чехія)

Якщо ви хочете зануритися в Середньовіччі, перейнятися старовинними традиціями Чехії і побачити своїми очима в центрі міста овець, кіз, маленьких биків і поні, то вам неодмінно слід відвідати Прагу.

Нарядні будиночки, що стоять неподалік від Тинський собору, заманюють гостей різдвяними товарами: від традиційних пряників з марципаном і печених каштанів до іграшок ручної роботи та богемського скла. Навіть залишивши ярмарок, вас ще довго будуть переслідувати аромати спецій і вина. Відвідавши це місце одного разу, ви, безумовно, захочете опинитися там ще не раз. До речі, працює ярмарок аж до 12 січня - точно встигнете.

// TURobzor.com.ua

Новости