Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аромати «Аква ді Парма» - ознака гарного смаку

  1. початок успіху
  2. Розквіт парфумерної компанії
  3. нові напрямки
  4. Еталони доброго смаку
  5. «Аква ді Парма»: відгуки покупців

Краса

Італійський парфумерний бренд Acqua di Parma заснований на початку XX століття. Дивно, але навіть зараз все аромати виготовляються з тих же самих рецептами, що і 100 років тому, імениті майстри жодного разу не зрадили складові компоненти.

початок успіху

Історія успіху почалася в 1916 році, коли в нікому не відомої парфумерної лабораторії народився перший аромат, який став справжнім ковтком свіжого повітря. Легкі і тонкі ноти кардинально відрізнялися від традиційних важких і навіть агресивних ароматів. У той час яскраві представники чоловічої моди надавали перевагу складні духи німецького походження з насиченим шлейфом. А італійські парфумери здивували весь світ натуральним звучанням освіжаючого бризу. З легендарного аромату Colonia починається історія сімейного бренду «Аква ді Парма», чиї парфуми асоціюються з елегантним світом аристократії.

Європейська публіка, неабияк стомлена від одноманітних строгих заходів, була приємно здивована новим творінням італійців, немов вгадали бажання покупців. До речі, і до сих пір цей аромат активно продається по всьому світу, ставши справжнім парфумерним бестселером.

Розквіт парфумерної компанії

Починаючи з 30 років минулого століття «Аква ді Парма» приступає до випуску нових ароматів. Друга світова війна не кращим чином позначається на продажах, але після її закінчення настає справжній розквіт бренду. У той час голлівудські зірки буквально були зачаровані парфумерної продукцією компанії, і навіть приїжджали до Італії спеціально для поповнення своїх колекцій. З 1993 року сімейний бізнес купується іншими господарями, які намагалися максимально збільшити прибутки за рахунок розширення асортименту.

нові напрямки

Бренд випускає аромати для дому та білизни, в тому числі приємно пахнуть парфумами свічки і пахощі, а лінія Acqua Di Parma Blu Mediterraneo створена виключно для ароматерапії. В кінці 90 років марка відроджується знову: її акції набуває світової концерн LVMN, а ліцензія на виробництво найвідоміших ароматів переходить до не менш популярному бренду Christian Dior. Такі дії призводять до розширення виробництва і парфумерних колекцій.

Зараз головний офіс компанії «Аква ді Парма» знаходиться в Мілані, відкриті понад 900 точок продажу популярних ароматів по всьому світу, і з кожним роком вони тільки ростуть. Марка пропонує вже і спеціальні засоби по догляду за шкірою, а в центрі Італії відкриваються спа-курорти, що носять однойменну назву.

Еталони доброго смаку

До сих пір лаконічні і благородні нішеві парфуми «Аква ді Парма» вважаються ознакою гарного смаку, навіть найвибагливіші цінителі парфумерії й донині визнають їх еталонами благородства. Італійські високі цінності залишаються з кожним, хто купує прекрасні аромати марки. Парфумери, відточують свою майстерність вже 100 років, використовують в творіннях натуральні компоненти і есенції. В кошти банної лінії входять ефірні масла, що дарують шкірі зволоження і бархатистість. Розроблені композиції володіють і лікувальним впливом: вони знімають біль різного походження, впливають на душевний стан, даруючи гармонію і гарний настрій.

До стильною колекції ароматів додаються дорожні сумки для подорожей, шкіряні ремені і банні халати з рушниками. Марка надає можливість вибрати аромат, свічки і засоби для ванни з однаковим запахом.

«Аква ді Парма»: відгуки покупців

Iris Nobile - один з найпопулярніших жіночих ароматів. Таємничий парфум, серцем якого став тихий ірис, огортає цитрусовими нотами, тісно сплетеними з ванільними і мускусними акордами. Аромат, який став присвятою жіночу красу, надзвичайно любимо усіма представницями прекрасної статі, що відзначають ніжний шлейф і дивовижну стійкість. Підкреслює крихкість композиція асоціюється з чудовим пишністю італійських садів, що виділяють дивовижний аромат. Iris Nobile - один з найпопулярніших жіночих ароматів

Colonia Assoluta - унісексовий парфум марки «Аква ді Парма», численні відгуки про який говорять про чудову жасминової м'якості в початкових нотах і набирає силу апельсинової гіркоти в базі. Квітковий запах зводить з розуму, даруючи тільки позитивні емоції. Кажуть, що так пахне щастя!

джерело: fb.ru

Новости