Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бром в армії в СРСР: кому його давали і для чого?

Багато хто служив в лавах збройних сил при Радянській армії чули про те що нібито давали хімічний склад під назвою «Бром». Ну пояснювати як проявляла себе молодість в цей період часу на здоров'я молодої людини в сексуальному відношенні, здогадайтеся з трьох разів. Служба в армії в ті роки займала від двох до трьох років.

Служба в армії в ті роки займала від двох до трьох років

Для молодого організму це великий термін. Тим більше в чоловічому колективі. Навіть не варто і говорити що відчував хлопець, вже віддав свій військовий обов'язок по поверненню додому, дивлячись на молоденьких дівчат.

Лише з цього і ходять всякі небилиці що давали молодим солдатам цей хімічний склад, для придушення сексуальної активності. Пройшли роки, багато що змінилося, але теорія про бромі як і раніше жива і є предметом неприхованого занепокоєння. Адже ні для кого не секрет, що ця речовина може завдати непоправної шкоди здоров'ю, а деякі призовники навіть не впевнені в тому, що після подібного випробування на міцність будуть здатні до продовження роду. Одним словом, є над чим замислитися ...

Давайте розберемося, чи додають бром в їжу в армії, і як він може вплинути на організм чоловіки .

Що таке бром? - це хімічний активний неметалл з групи галогенів. Давали його в порошковому вигляді додавали в їжу військовослужбовцям з метою зниження у них лібідо - сексуального бажання. Робилося це для того, щоб під час служби солдат думав виключно про захист Батьківщини, а не про амурні пригоди і залишилися за межами військової частини привабливих громадянок. Так були такі моменти що у призовників по закінченню якого періоду часу служби, відзначалося зниження сексуальної активності. Однак варто зазначити що бром в чистому вигляді це сто відсотковий - ЯД, для організму. Природно про це знали лікарі. Тому що після прийому його в їжу в чистому вигляді, закінчилося б в санчастині. Справа в тому, що бром викликає травні розлади, запаморочення і навіть кровотечі з носа.

Хочу запитати хто служив в ці періоди часу, потрапляли в такі ситуації? Я наприклад немає. Навпаки після строкової служби я навіть поправився і не буду лукавити в сексуальному відношенні було все нормально. Звичайно на дівчат дивився як описував трохи вище. Правда служба в Афганістані мене більше турбувала ніж, думи про секс.

Що б довго не розписувати про шкідливість даного засобу. Поясню деякі причини зниження потенції у військовослужбовців.

Справа в тому що військова служба для молодого організму це свого роду стрес. А вже пояснювати як і чим займали батьки-командири своїх підлеглих під час служби, це вже не мені розповідати Вам. Варто тільки відзначити розпорядок дня військовослужбовця. Починаючи з ранкового підйому з 6.00 і закінчуючи відбоєм о 22.00. Навіть якщо не враховувати підйом по тривозі в нічний час і так далі. А вже заняття для солдата батьки-командири в Радянській армії могли знайти завжди.

Список варіантів для ненудного проведення часу був великий: тут тобі і наряди зі стройовою підготовкою, і прибирання території частини, і стрільби, а також фізична підготовка і знайомство з військовою технікою. Природно щоденна стройова по плацу, або на БТР-е на танкодромі, навчальні стрільби і так далі давали про себе знати. До вечора аби доповзти до ліжка, який тут вже про секс думати.

Лише тільки з цього можна з упевненістю сказати, якби все ж давали це хімічний склад то було б червонувато великими фізичними наслідками. Підсипати солдатам бром не тільки безглуздо, але і загрожує дуже неприємними для здоров'я наслідками. Нерідко військовослужбовці говорили ослабленні організму, що їм підсипають в їжу бром. Але, якщо подумати, все цілком природно: в армії, особливо протягом перших місяців, у молодої людини різко змінюється звичний спосіб життя і режим дня, зростають фізичні навантаження, накопичується втома.

Тим більше щоденні тренування до вечора давали про себе знати. Зрозуміло, що для того, щоб на наступний день бути здатним піднятися з ліжка і виконувати покладені на нього обов'язки, солдат повинен вночі спати, а не вдаватися до любовних утіх, нехай навіть в уяві. Адже вимотати за день організму потрібен відпочинок, а не секс, тому спонтанні ерекції спостерігаються набагато рідше, ніж до призову.

Відповім на питання все ж від куди пішла байка про те що в Радянській армії дійсно один час додавали бром в солдатську їжу. Було це на флоті ще в хрущовський час, та й то лише в якості експерименту. По всій видимості, він був визнаний невдалим. Навіть якщо це правда, то дані про експеримент, ймовірно, все ще засекречені.

Хоча за нинішніми часи я з упевненістю можу сказати що, порошок в солдатську їжу, а якщо бути більш точним, то в компот, все-таки додають. Ось тільки це не бром, а вкрай корисний для здоров'я вітамін С. Бо здоров'я молодого бійця це в першу чергу відбивається на його боєздатності і служінню вітчизні. А чи не повернення додому інвалідом після служби.

Всіх благ і здоров'я.

Що таке бром?
Хочу запитати хто служив в ці періоди часу, потрапляли в такі ситуації?

Новости