Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відвідування галереї і літературно-музичний вечір за участю відпочиваючих


Днями відпочиваючі курорту "Арарат" відвідали Джермукскій філія Національної картинної галереї Вірменії. Після ознайомлення з полотнами і скульптурами і прослуховування коментарів екскурсовода, вони були присутні на літературно-музичному концерті. Захід був організований аніматором здравниці "Арарат" Армине Киракосян, вона ж відкрила концерт вражаючим виконанням кількох творів знаменитих вірменських поетів (Паруйр Севак, Амо Сагіян, Єгіше Чаренц, Алісія Киракосян).

Одним із завдань аніматора курорту "Арарат" стало виявлення серед відпочиваючих обдарованих людей і надання їм можливостей представити свої ті чи інші таланти на різних заходах, організованих в оздоровниці, а також за межами курорту. Під час зазначеного заходу наші відпочиваючі також мали цю можливість, з відпочиваючих лікар Гаяне прочитала твір Севака, пані Земфіра, Марієта і Наріне виконали ашугської пісні, своїм гарним співом постав один з вихованців школи ашугської мистецтва ім. Джівані - Арман, і вихованка дитячого ансамблю "Аревик" - Маріам.

Відвідування галереї і концерт закінчилися колективним читанням відпочиваючими вірші "Ес їм Ануш Айастані". Присутні відпочиваючі в черговий раз отримали велике задоволення. У своїх словах подяки вони відзначили, що їх курортне лікування стає більш результативним і досконалим, завдяки, в тому числі, саме подібним змістовним заходам.

Новости