Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Смачне для студентів

  1. Ресторан вірменської кухні Ані
  2. Ресторан кавказької кухні Такі Пироги


Наближається 25 січня, свято всіх студентів і їх святої покровительки Тетяни. Попереду вихідні дні, за прогнозами - морози до мінус 20 градусів. Але, знаючи студентів, погодні умови ніколи не заважали відзначати їм свята, тим більше такої, як Тетянин День. Не кожному захочеться відзначати свято поза домом в морозний січневий день, з огляду на той факт, що всі кафе-бари та ресторани в святкові і вихідні дні переповнені відвідувачами. Ми пропонуємо відмінний альтернативний варіант - замовити смачні ресторанні страви з доставкою додому, в гуртожиток і, навіть, в університет.

Ресторан вірменської кухні Ані

Спеціально до дня студентів ресторан проводить акцію , Пропонуючи всім без винятку замовляти страви національної вірменської кухні зі знижкою 20%. Акція поширюється на страви, розміщені в категорії Спеціальна пропозиція.

Ані - це поєднання східної казки з елементами далекої країни Середземномор'я Ані - це поєднання східної казки з елементами далекої країни Середземномор'я. Кухня ресторану - це не тільки вірменські, але і європейські смакоту, з любов'ю приготовані досвідченими кухарями - джан. Саме так звертаються вірмени один до одного, висловлюючи, величезна взаємна повага і любов. Тут можна спробувати всі види шашликів, смачну долму, гарячі кебаби, знаменитий вірменський суп хаш, ситні хачапурі і величезна кількість інших страв, приготованих на відкритому мангалі. Ані пропонує прекрасний вибір страв для веселого студентського банкету. Шашлики з овочами і ароматною картопелькою - улюблена страва багатьох, хто замовляє їжу з цього ресторану для великої і галасливої ​​компанії. Замовляйте Люля-кебаб з баранини всього за 78 грн. або Фірмовий хачапурі з телятиною і овочами - за 70 грн. Організуйте смачну студентську вечірку в компанії з національними вірменськими стравами . Ситні блюда стануть прекрасним доповненням вашого вечора.

Ресторан кавказької кухні Такі Пироги

Спеціально до свята студентів ресторан проводить акцію «Солодкий пиріг в подарунок». Замовляйте два м'ясних осетинських пирога і отримуйте третій солодкий пиріг з яблук в подарунок .

Ресторан Такі Пироги - це заклад для любителів   національної кавказької випічки Ресторан Такі Пироги - це заклад для любителів національної кавказької випічки . Заклад спеціалізується на приготуванні осетинських пирогів з різними начинками, а також знаменитих на весь світ хачапурі і чуду. Особливість осетинських пирогів полягає в тому, що всі вони печуться з дуже тонкого тіста. Температура, при якій випікається той чи інший пиріг, досить висока, цілих 230 градусів за Цельсієм. Завдяки цьому пироги печуться дуже швидко. Начинка осетинського пирога - це особлива тема. Найсмачнішими і популярними вважаються такі варіанти: з капустою і грибами; з м'ясом і печерицями; з яйцями, цибулею і зеленню; з грибами і сиром; з квасолею, горіхами і зеленню; з куркою, свининою, телятиною і цибулею. Завдяки різноманітності спецій і приправ, осетинські пироги набувають безліч смакових відтінків. Фахівці впевнені, багатий арсенал гострих прянощів зробили зі звичайного пирога - справжній кулінарний шедевр, шанований і в Європі, і на Кавказі.

Зі святом, дорогі друзі! Бажаємо Вам гарного настрою, успіхів у навчанні і смачних вихідних!

Новости