Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Лаваш з фаршем на сковороді

  1. складові
  2. Як приготувати лаваш з фаршем на сковороді
  3. Формуємо і обсмажуємо конвертики з лаваша

Пропонуємо вашій увазі, прекрасне блюдо, яке, як смачна і швидка закуска прекрасно підійде для поїздок на природу, а також, якщо нагрянуть гості Пропонуємо вашій увазі, прекрасне блюдо, яке, як смачна і швидка закуска прекрасно підійде для поїздок на природу, а також, якщо нагрянуть гості.

Лаваш з фаршем на сковороді також з легкістю можна приготувати на сніданок для всієї родини, з цією та іншими начинками зробити дане блюдо не складе особливих труднощів. Готуються такі конвертики просто і виходять дуже смачними особливо в поєднанні з м'ясом, помідорами і сиром - це чудова закуска на всі випадки життя.

складові

Додати все

до списку покупок Видалити все зі списку покупок Список покупок

Як приготувати лаваш з фаршем на сковороді

Спочатку займемося начинкою

  • На добре розігріту сковороду, наливаємо половину підготовленого соняшникової олії. Пассируем цибулю до напівпрозорості.
  • Беремо цибулю, чистимо, нарізаємо невеликими кубиками.
  • Після цього додаємо фарш, добре його перемішуємо, щоб не утворювалися грудочки.

Доводимо до готовності, не забуваючи постійно помішувати. В кінці приготування додаємо сіль і перець за смаком. Ми залишаємо фарш до повного охолодження. Можна додати часник при бажанні.

  • Яйця добре промиваємо під проточною водою. У невелику миску додаємо яйця, майонез, трохи солі і добре збиваємо до однорідної маси.

Формуємо і обсмажуємо конвертики з лаваша

Лаваш нарізаємо на прямокутники, з одного боку кладемо остиглий фарш і складаємо невеликими конвертиками.

На добре розігріту сковороду, наливаємо масло. Беремо наші конвертики, мачає в яєчної суміші. Кладемо швом вниз на сковорідку і обсмажуємо з двох боків до рум'яної скоринки.

Начинка для лаваша може бути найрізноманітніша, м'ясна, рибна, овочева, сирна. Не бійтеся експериментувати з нею!

Подача буде добре виглядати на великому блюді з овочами, сиром і зеленню. Приготуйте кілька соусів, наприклад, майонез з кетчупом, в які додано часник, пропущений через прес з дрібно посіченою зеленню.

Лаваш це прекрасна основа для начинок, та й приготування різних страв з ним не вимагає багато часу. За основу беруться дуже прості продукти, а в підсумку виходить ароматне м'ясне блюдо.

Новости