Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Баклажани з перцем і помідорами (Armenian Eggplant, Sweet Pepper and Tomato Salad)

Сьогодні така яскрава закуска або салат, як хочете! Вірменський салат з баклажанів з перцем, помідорами, листовим селерою і часником. Всі овочі приготовані швидко і не встигли розм'якшити - хрумтять! А якщо їх подати до м'яса, загортати в найтонший вірменський лаваш? До речі, лаваш на фото я спекла сама, традиційний вірменський лаваш з води, борошна і солі, тоненький і листковий.

До речі, лаваш на фото я спекла сама, традиційний вірменський лаваш з води, борошна і солі, тоненький і листковий

Селера використовується для приготування різних заправок і приправ до овочевих салатів, гарнірів до м'яса і птиці, в супах, в дієтичному харчуванні. Черешки прекрасні для овочевих коктейлів і очищають на кефірі, а корінь селери йде в бульйони, соте, пюре і рагу. Приготуйте незвично пюре з кореня селери до птаха і ви будете здивовані, обіцяю! Незрівнянні пари: селера - яблуко, селера - морква, селера - ананас.

У вірменському салаті використовується селера листова. Корисні властивості селери незаперечні: антисептичну, протиалергічну, очищає, протизапальну, ранозагоювальну і послаблюючу дію.

Закуска швидка і дуже корисна. Чи не правда, селера не часто потрапляє на наш стіл? Чому б не скористатися нагодою і не приготувати з ним салат?

Взагалі, ніжно люблю Вірменську кухню. Жоден пікнік або посиденьки на свіжому повітрі не обходяться без вірменського хоровац - як приготувати овочі гриль в духовці я показувала раніше. Спробуйте обпекти перці і баклажани над газовою конфоркою перед запіканням, відчуйте різницю.

Вірменська кухня рецепти з фото

Приготуємо?

А якщо їх подати до м'яса, загортати в найтонший вірменський лаваш?
Чи не правда, селера не часто потрапляє на наш стіл?
Чому б не скористатися нагодою і не приготувати з ним салат?

Новости