Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Капітан Клуб | Мережевий журнал про яхти, події в світі яхт, регатах, відпочинку під вітрилом | Архів по мітках | Виставки

Виставка катерів і яхт IBYS пройшла в Києві з 26 по 28 травня на території ресторанно-розважального комплексу «Червона Калина», який розташований в парку Дружби Народів на березі Дніпра.

Комплекс так само володіє яхт клубом із сучасною інфраструктурою, що дозволяє приймати яхти і катери до 60 футів довжиною.

В цьому році вперше на базі яхт клубу була проведена міжнародна виставка катерів і яхт IBYS 2011, яка в подальшому стане щорічною.

На виставці були представлені катери і моторні яхти відомих і стали вже популярних в Україні фірм - Azimut, Bauliner і т.д. а так само одяг, аксесуари, друковані видання світу яхтингу.
Крім цього на виставці були представлені вітрильні яхти одного з лідерів цього ринку - компанії Beneteau.

Водні ресурси України в цілому і Києва зокрема дозволяють розвивати як інфраструктуру яхтингу, яка включає в себе яхт клуби, обладнані місця швартовок і стоянок катерів і яхт, готелі на березі, комплекси відпочинку доступні для катерів і яхт, так і ринок продажу катерів і яхт , який в даний час знаходиться на початковій стадії розвитку.

Тому проведення подібних виставок дозволить більше дізнатися про новини в світі яхт, компанія представити свої продукти для любителів яхтингу і в цілому дозволить розвинути ринок яхт і послуг пов'язаних з яхтингом.

Схема проїзду на виставку IBYS 2011, в Києві:

Схема проїзду на виставку IBYS 2011, в Києві:

2012 | Рубрика: Що продавати? Крім питання "Що продавати", варто ще важливе питання: попре або НЕ попре студія Topodin , Тому перше завдання оптимізації сайту зводиться до вибору з безлічі найбільш часто використовуваних ключових слів такого підмножини, яке відповідає тематиці корпоративного сайту, і грамотне розміщення відібраних ключових слів в тексті web-сторінки

Новости