Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тур в Арабські Емірати не дорожче тижні в Сочі

У вівторок, 16 серпня, на БІРЖІ професійного порталу TourDom.ru черговий по електронному майданчику, туроператор West-line Travel пропонує вигідні варіанти подорожі на Шрі-Ланку і в ОАЕ.

Один з найбільш недорогих варіантів в сегменті 5 * - тижневий тур в Miramar Al Aqah Beach Resort (Фуджейра) з перельотом а / к Air Arabia - обійдеться в 556 $ плюс віза на людину. Виліт - 6 серпня. Трохи доплативши, можна вибрати більш тривалий варіант відпочинку і відправитися на Шрі-Ланку на 12 днів. Компанія представляє тур Маравільї, в готель 3 * + Villa Ocean View за 639 $ плюс віза на людину.

Другий черговий по електронному майданчику, туроператор «Аміго-С», пропонує спецпропозиції відпочинку на узбережжі Коста-Бланки з перельотом авіакомпанією S7. Так, в серпні з вильотами 19, 20 і 21 серпня можна відпочити в Бенідормі 3 * (13 дн.) - 673 у.о., 4 * (12 н.) - 722 у.о., а в апартаментах Кальпе - за 628 у.е. на 11 днів.

Також туроператор пропонує спецпропозиції на Ібіцу. Тури з вильотом 19 серпня на вісім днів: 2 * в Сан-Антоніо обійдеться в 762 у.о., проживання в 3 * - 853 у.о.

Третій черговий, Ambotis Holidays, опублікував ціни на турпакети в Грецію: відпочити 12 днів на острові Корфу в готелі 2 * Eros Riviera Beach (Beni Tses) можна за 536 €, На цей час, але вже в готель 4 * можна відправитися на півострів Халкідікі за 814 €.

У розділі «Квитки онлайн» (їх можна забронювати відразу, не переходячи в текст повідомлення) звернемо увагу на пропозиції компанії «Астера». У неї доступні для покупки місця на рейсі Azur Air Москва - Бургас - Москва за 215 €, поворотні квитки Бургас - Москва коштують 235 €, а квитки One Way в Бургас на 15, 19 і 20 серпня реально придбати всього за 19 €.

У секції «Тури ексклюзив» звернемо увагу на 10-денний тур до Японії (Токіо - Нікко - Кусацу Онсен - Кавагутіко - Осака - Кіото - Нара - Токіо) - 3 775 $.

У середу, 10 серпня, будемо стежити за спецпропозиціями туроператора «АРТ-ТУР».

При передруці матеріалів або частковому цитуванні посилання на портал www.TourDom.ru обов'язкова

Новости