Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Путівник по ОАЕ

  1. Куди відправитися в ОАЕ. Популярні напрямки
  2. ОАЕ. нотатки мандрівників - 76
  3. ОАЕ. Цікаві місця - 2 тис
  4. Швидкий перегляд інформації про місце
  5. ОАЕ. екскурсії - 55
  6. ОАЕ. цікаві добірки
  7. ОАЕ. мандрівники - 3 тис
  8. ОАЕ. Відгуки - 118
  9. ОАЕ. Питання та поради

Куди відправитися в ОАЕ. Популярні напрямки

  • регіони
  • міста
  • райони
  • вулиці
  • місця
  • знижки

Популярність 565 Рейтинг 4.31

Умм-аль-Кувейн

Емірат Умм-аль-Кувейн , місто Умм-аль-Кувейн

Умм-аль-Кувейн - це затишний і тихий емірат, який розташувався між Рас Аль Хаймом і Шарджей на дуже мальовничому узбережжі, порізаному лагунами і затоками. Цей емірат представляє особливий інтерес для туристів, тому як тут Ви можете побачити не тільки сучасну інфраструктуру, розвинену в останні десятиліття, а й старовинні споруди, які допоможуть ближче познайомитися з традиційним побутом жителів Еміратів. Нарешті, тут кожен мандрівник без зусиль знайде собі заняття до душі: це місце має як до активного, так і пляжного відпочинку.

Популярність 32 тис Рейтинг 5

Дубай

емірат Дубай , місто Дубай

Дубай - один з семи еміратів, що становлять основу держави Об'єднані Арабські Емірати. Він розташований в східній частині Аравійського півострова. Його територія омивається теплими водами Перської затоки з тягнеться до горизонту лінією піщаних пляжів. Дубай - місто-казка, місто неповторної архітектури, розваг екстра-класу і найпрестижніших спортивних заходів. Тут завжди раді гостям, і якою б сезон для відпочинку ви не вибрали, яскраве сонце, престижні готелі, розкішні пляжі, ексклюзивний шопінг і вражаючі пам'ятки зроблять проведене в Дубаї час незабутнім.

Рейтинг: 4 Кількість місць: 22

Популярність 9 тис Рейтинг 4.18

Бурдж-Халіфа

емірат Дубай , місто Дубай

Бурдж-Халіфа - найвища будівля планети, вид на яке відкривається з будь-якої точки Дубая. Точна його висота становить 828 метрів. Урочиста церемонія відкриття величезного хмарочоса відбулася 4 січня 2010 року. На будівництво будівлі пішло 5 років (вежа була здана 1 жовтня 2009). Головним архітектором проекту виступив американець Едріан Сміт. Бурдж-Халіфа будувався за принципом «місто в місті». Хмарочос автономний і ніяк не залежить від міста. На площі 344 тис. М.кв. з комфортом розташувалися житлові апартаменти, розважальні центри, офісні площі, бульвари, парки; навіть для розкішного готелю Armani Hotel вистачило місця. Хмарочос дуже популярний серед туристів завдяки оглядовому майданчику на 123-124 поверхах, звідки відкривається неймовірно красивий вид.

Додати відгук

ОАЕ. нотатки мандрівників - 76

Додати замітку

ОАЕ. Цікаві місця - 2 тис

Додати місце

Рейтинг місця на основі оцінок мандрівників

кількість рекомендують


Кількість відвідали місце

Рейтинг місця на основі оцінок мандрівників

кількість рекомендують


Кількість відвідали місце

Рейтинг місця на основі оцінок мандрівників

кількість рекомендують


Кількість відвідали місце

Швидкий перегляд інформації про місце

Закрити

Додати відгук

Додати відгук

ОАЕ. екскурсії - 55

Всі екскурсії ОАЕ 55

ОАЕ. цікаві добірки

ОАЕ. індивідуальні гіди - 49

Всі індивідуальні гіди ОАЕ 49

Написати повідомлення

Ваше повідомлення
відправлено

ОАЕ. мандрівники - 3 тис

Я їду

ОАЕ. Відгуки - 118

відгук про Корфаккан, ОАЕ Пляжний 4.60 Маленький місто 4.20 Міський 3.70 Заміський 3.25

Були в грудні з 3 по 13. Спочатку в океані вода була тепла, не вилазили годинами. Але з 8 грудня вода була вже прохолодна, іноді вилазили з води з посинілими губами. Два дні ми в океані зовсім не купалися - вода була дуже брудна і смердюча. Купалися в басейні, але він дуже неглибокий, в будь-якому місці можна стояти на дні. Причину забруднення океану встановити не вдалося, але під час прогулянки, якщо йти не в бік порту, а в протилежну, можна бачити річку вонючку, яка впадає в океан в ... Читати далі

nettle1 (З Москва, Росія) Відгук доданий 16 грудня 2018, 13:34

З родиною в грудні 2018

Скарга 0 коментарів 0

відгук про Дубай, ОАЕ Міський 4.33

Взагалі якось не дуже хотілося летіти в арабську країну. Враження від Тунісу і місцями від Єгипту, про жителів, не дуже хороше залишилося. Прилетіли 07.12.17 вранці. За бортом літака виявилося всього +12 градусів. Але погода виправилася до 11 години (+28). І так було кожен день. Навіть був дощ. У пустелі ДОЩ. Зима все-таки. Дуже хотілося подивитися на аеропорт Дубая. Але приземлилися ми в 1,5 годинах їзди від Дубая. Зате пролетіли над усіма пам'ятками і проїхали через все місто. Отелення ... Читати далі

deus69 (З Тобольська, Росія) Відгук доданий 05 січня 2018, 18:49

З родиною в грудня 2017

Скарга 0 коментарів 0

Всі відгуки про «ОАЕ» 118

Додати відгук

ОАЕ. Питання та поради

- 2 тис

Назву 10 плюсів відпочинку в ОАЕ в Рамадан, якщо «не відмовляти собі ні в чому, але не забувати про правила». Аеропорт величезний, але простір не заповнене так інтенсивно, як в сезон. Як сказав один з місцевих жителів-арабів, відвідувачів в цей місяць в 10 разів менше ніж зазвичай, ось і перший плюс. Море чисте, пляжі вільні - другий плюс. Людей мало і можна купатися скільки завгодно в найчистішій воді. Так як відвідувачів небагато - третій плюс, в ресторані вранці снідаємо ми і ще 5-6 чоловік! У зв'язку з Рамаданом туристів на екскурсіях трохи, їздили по 5-10 чоловік. Істотний плюс (четвертий!), Можна все докладно розпитати і з'ясувати у екскурсовода, який безпосередньо зайнятий вами, звичайно не індивідуальний тур, але все ж уваги більше. П'ятий плюс - екскурсії можна замовити сьогодні на завтра, а вірніше приїхавши в 11 вечора, ми, щоб не втрачати день, коли можлива поїздка в Абу-Дабі, подзвонили нашого гіда і вже вранці о 8.30 їхали на екскурсію до столиці країни. На всі екскурсії зробили невеликі знижки - 5-10 $. Невеликий, але шостий плюс! «Бурдж Халіфа» і вдень і вночі - диво! Найвищий хмарочос світу 828 метрів. Ми за 30 хвилин потрапили на цю екскурсію, хоча в звичайний час черги колосальні - ось і сьомий плюс. У 12-ій годині ночі вийшли з Дубай Молла і миттєво до нас під'їхало таксі, в Рамадан вони ловлять клієнтів, хоча через місяць все буде навпаки. Ось і восьмий плюс - доїхати в будь-яку точку міста на таксі не представляє проблем. Рамадан - час відчутних знижок 30, 50 70%. Це вагомий дев'ятий плюс. Ми їздили від готелю в Dubai Outlet Mall і пораділи багатьом цінами. Ми раді, що відвідали цю дивовижну країну саме в цей час, адже не кожному вдалося дізнатися Емірати в священний місяць Рамадан і це десятий плюс. Можливо і вам сподобається!

У Дубай-Молле раджу повечеряти до 18 вечора (коду починають працювати фота) в кафе Техас і в кафе на 3-му поверсі "Деан" на балконі з видом на музичні фонтани. (Хоча затишних кафе там десятки) В кафе Техас подають справжні стейки (шматок м'яса) і можна попросити столик на вулиці з видом на фонтани.

Метро. Чи не підземне, над Дубаєм. Не дуже швидкісний, приблизно 60-70 км / год. Вагони один від одного не відокремлені крім «золотих», проїзд в яких по спец. картам: перший і останній вагони, заходити в них не потрібно зі звичайними квитками, так як постійно ходять контролери і перевіряють. Наступний за золотим - вагон для жінок і дітей (тільки), чоловікам туди не можна. Проїжджаючи на метро, ​​можна зверху помилуватися Дубаєм. Вартість проїзду залежить від дальності відстані. Наша станція - Ол Рига (Al Reaga). До Дубай Мола 7 дирхам. Можна купити проїзний на весь день - 16 дирхам - Al Day card і без обмежень кататися весь день. Дубай Молл, Бурж Халіфа, там же танцюючі фонтани, виходити на станції Дубай Мол.

Як показала практика, повагу до культури країни має велике значення. Якщо Ви прийшли в Буба Мовляв в довгій спідниці з закритими плечима, то в будь-якому бутіку ви почуєте (мадам дисконт). Навіть незнання доброго англійського не завадить Вам купити товари з 30-45% знижкою. Ну, а шорти, коротка спідниця, відкрита спина гарантують Вам завищення ціни або "нерозуміння" Вас.

Дуже меня интересует такой делікатне питання, думаю ви допоможете мені:
Як обійти «сухий закон» в Шарджі?

Всі питання і поради 2 тис

25

32

0

Де оселитися в ОАЕ - тисяча сто тридцять дев'ять


Новости