Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Пекіні

  1. Основні види відпочинку в Пекіні
  2. На замітку!
  3. Фотографії відпочинку в Пекіні


Відпочинок в Пекіні - прекрасна можливість побачити унікальні пам'ятки архітектури та історії, спробувати качку по-пекінськи і інші блюда національної кухні, відпочити в парках і садах, побувати на цікавому шопінг.

Основні види відпочинку в Пекіні

  • Екскурсійний: вирушаючи на прогулянку, приділіть увагу площі Тяньаньмень і Ботанічному саду. Екскурсійні тури припускають огляд Храму Неба, Великої Китайської стіни, Літнього палацу, палацового комплексу Гугун, Гунванфу (Палац князя Гуна), Пекінської телевежі, відвідування Мавзолею Мао Цзедуна і Старої Пекінської Обсерваторії. Для бажаючих організують поїздку в Долину гробниць і до сталактитовим печер "Шіхуадун".
  • Активний: всі бажаючі можуть повеселитися в нічних клубах "Angel Club" (володіє VIP-кімнатами, танцполами і баром, де вам запропонують спробувати оригінальні коктейлі і фірмові закуски), "Baby Face" (тут можна потанцювати під музику різних напрямків), "Tango "(гостей тут розважають яскравими дискотеками і цікавими культурними програмами), в парку розваг" Happy Valley ", відвідати Пекінський зоопарк і Океанаріум, подивитися на акробатичне шоу в театрі Chaoyang, зайнятися картингом, покататися верхи на коні.
  • Подієвий: якщо у ваші плани входить відвідування Пекіна в період проведення святкових подій, варто врахувати, що більшість з них з року в рік відзначаються в різні дати (звіряйтеся з китайським місячним календарем). Так, наприклад, вам вдасться побувати на святкуванні Китайського Нового року (січень-лютий), на Святі Ліхтарів (5 день 1-го місяця за місячним календарем), Пекінському міжнародному фестивалі культури і туризму (вересень), Фестивалі цвітіння сакури (березень-квітень).

Ціни на тури в Пекін

Запланувати подорож по столиці Китаю найкраще в весняні та осінні місяці. Щоб заощадити, за придбанням путівок в Пекін можна відправитися в червні-серпні, оскільки в цей час тут триває сезон дощів, а ціни знижуються приблизно на 40%. Недорогі тури в Пекін реалізуються взимку, за винятком новорічних і різдвяних турів.

На замітку!

Оскільки місцеві водії часто не дотримуються правил дорожнього руху, при переході через дорогу слід бути гранично уважним.

Щоб з легкістю подорожувати по місту, доцільно вивчити назви багатьох визначних місць та станцій метро. Відвідувати місцеві екскурсійні об'єкти і музеї можна з раннього ранку, але варто врахувати, що багато хто з них закриваються в 18:00.

На відпочинку слід мати на увазі, що обслуговуючому персоналу не прийнято залишати чайові.

З Пекіна слід привезти ювелірні та прикраси з перлами, шовкові і вироби з порцеляни, елітні сорти чаю, нефритові статуетки, одяг міжнародних брендів і місцевих дизайнерів, електроніку і техніку, китайську косметику, настоянки з женьшеню.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 13.02.2015


Фотографії відпочинку в Пекіні

Популярні статті


Відео


Пекін Інша відео про Пекіні

Новости