Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Ізраїлі в квітні

  1. ПОГОДА В ІЗРАЇЛІ У КВІТНІ
  2. ОЗДОРОВЛЕННЯ В ІЗРАЇЛІ У КВІТНІ
  3. ЕКСКУРСІЙНИЙ ВІДПОЧИНОК В ІЗРАЇЛІ У КВІТНІ

IMED-TOUR підбере для вас найбільш вигідний варіант для відпочинку в Ізраїлі

З приходом квітня в Ізраїлі починається повноцінне літо. Для російських туристів це відмінний час для того, щоб, не чекаючи традиційного літнього сезону, насолодитися комфортним відпочинком на прекрасних пляжах Ізраїлевих морів. Квітень - це ідеальний час для оздоровлення організму після довгої зими, знайомства з визначними пам'ятками країни і морського відпочинку.

ПОГОДА В ІЗРАЇЛІ У КВІТНІ

Дощовий сезон, що почався в листопаді, до квітня майже повністю підходить до кінця. Кількість опадів різко зменшується, в середньому по країні на квітень припадає не більше 5 дощових днів. Обсяг опадів, що випали скорочується до 18-20 мм.

Відпочинок в Ізраїлі в квітні приваблює туристів також сприятливими температурними умовами Відпочинок в Ізраїлі в квітні приваблює туристів також сприятливими температурними умовами. Ще не наступила виснажлива спека, але вже зовсім не холодно. Денна температура повітря в Ізраїлі в березні коливається від +22 до 31 ° C. На середземноморських курортах Ізраїлю в квітні вона становить близько +22 ° C вдень, вночі повітря не остигає нижче + 16 ° C. Ще тепліше в Тверії на березі Галілейського моря. Вдень повітря тут прогрівається до + 27 ° C, вночі - близько + 15 ° C. Любителям погрітися на сонечку в квітні краще їхати на Мертве море, де денна температура досягає позначки в 28 ° C, і, звичайно, в Ейлат де пляжний сезон відкритий практично цілий рік. Тут вже жарко - вдень до 31-32 ° C, вночі в середньому не нижче 18 ° C.

Якщо ви зібралися на відпочинок в Ізраїлі в квітні, вам не тільки не знадобиться теплий одяг (крім легкого светри для поїздок в пустелю), але і доведеться запастися всім необхідним для пляжного відпочинку. З собою обов'язково потрібно взяти сонцезахисні окуляри, крем для засмаги, головний убір, легкий одяг і взуття - адже літо в цей час тут вже повністю вступило в свої права.

Хоча вода ще не на всіх курортах досить прогрілася, в квітні вже цілком можна віддати перевагу підігрівається басейнах відкриті пляжі. Температура води в Середземному морі (на пляжах Тель-Авіва, в Хайфі і Нетанії) в середньому становить + 19 ° C. Відчутно тепліше вода в Червоному морі - близько + 20 ° C. Відпочинок в Ізраїлі в квітні на Мертвому морі - найкомфортніше. Солоні води ізраїльської природного здравниці прогріваються до + 24 ° C.

ОЗДОРОВЛЕННЯ В ІЗРАЇЛІ У КВІТНІ

Багато туристів віддають перевагу відпочинку в Ізраїлі в квітні, як прекрасну можливість відновити здоров'я. Після довгої зими, коли наш організм відчував гостру нестачу вітамінів і сонячних променів, загоряння і купання на морських курортах Ізраїлю як ніщо краще допомагає увійти в тонус і набратися сил.

Кращим оздоровчим курортом Ізраїлю по праву вважається Мертве море. Воно знаходиться в чистій заповідній зоні, повітря тут насичене киснем і заспокійливими парами брому, вода має збалансований склад солей і мінералів. У комплексі з м'яким ультрафіалетовим випромінюванням і сприятливим кліматом ці умови роблять відпочинок на Мертвому морі ідеальним для оздоровлення.

Крім відпочинку на курортах Мертвого моря, подбати своє здоров'я можна, скориставшись численними послугами, які надаються в готелях Ізраїлю, такими як масаж, грязьове обгортання, косметологічні процедури, басейни з морською, прісної, мінеральною водою.

ЕКСКУРСІЙНИЙ ВІДПОЧИНОК В ІЗРАЇЛІ У КВІТНІ

У квітні в Ізраїлі можна стати свідком одного з найбільших релігійних чудес. Напередодні православної паски в Храмі Воскресіння Христового відбувається церемонія сходження благодатного вогню, який символізує воскресіння Ісуса Христа. Тисячі паломників з усього світу прагнуть до Ізраїлю, щоб своїми очима побачити це диво, тому для екскурсійних поїздок в Єрусалим це не найкращий час, але це одночасно і унікальний шанс побувати на одному з найбільш значущих щорічних подій релігійного світу.

На квітень в Ізраїлі часто припадає святкування Песаха - єврейської Пасхи. Для туристів - це прекрасна можливість познайомитися з традиціями та обрядами, які супроводжують цей важливий релігійне свято, а також спробувати знамениту мацу.

Весна в Ізраїлі - це ідеальний час для екскурсійного відпочинку. Відвідання святих місць в зв'язку з релігійними святами можна відкласти на більш зручний час, але крім цього в Ізраїлі величезна кількість пам'яток, які обов'язково слід відвідати. До них відносяться музеї, виставки та галереї, історичні пам'ятники, заповідники, парки і багато іншого.

Шанувальники активного відпочинку можуть зайнятися дайвінгом і іншими морськими видами спорту, пограти в боулінг, гольф або великий теніс. Для любителів нічних розваг відкриті бари, клуби і дискотеки.

З дітьми буде цікаво відвідати морський парк «Підводна обсерваторія», щоб здійснити захоплюючу подорож в морські глибини. З панорамних вікон тунелю на шість метрів, що минає вглиб Середземного моря можна поспостерігати за морськими мешканцями в природних умовах проживання та помилуватися вражаючими красотами коралових рифів.

Незабутнє враження залишить також прогулянка по морю на катері з прозорим трюмом або на мініатюрній підводному човні. В Ейлаті варто відвідати дельфінарій, тут можна подивитися спектакль з дельфінами, сфотографуватися і навіть поплавати з ними.

Відпочинок в Ізраїлі в квітні - це чудова можливість оздоровити організм, дізнатися багато нового про історію та традиції Ізраїлю, добре відпочити і отримати заряд позитивних емоцій.

Новости