Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Погода в Нетанії в квітні

  1. синоптики обіцяють
  2. Море в Нетанії


Найбільший середземноморський курорт Ізраїлю в середині весни цілком готовий до зустрічі туристів, які прилітають на пляжний відпочинок. Прогноз погоди в Нетанії в квітні обіцяє багато сонця, досить тепле море і комфортний відпочинок без екстремальної спеки і напливу туристів. У квітні можна не тільки купатися і засмагати, але і відправитися на огляд найближчих пам'яток, адже погода на околиці пустелі Негев в цю пору дозволяє перебувати на сонці кілька годин поспіль.

синоптики обіцяють

Квітня можна назвати початком стабільного пляжного сезону в Нетанії і на інших курортах середземноморського узбережжя Ізраїлю:

  • Ртутні стовпчики не поспішають вгору вранці і на сніданку демонструють гостям готелів Нетанії всього + 17 ° С.
  • До полудня температура піднімається до впевнених + 23 ° С, а в післяобідній час термометри можуть показати і + 26 ° С.
  • Вечорами, як і раніше свіжо, і з заходом сонця температура різко падає до + 17 ° С і далі - до + 15 ° С пізно вночі. Вирушаючи на вечерю, неодмінно захопіть з собою палантин або кардиган.
  • Дощових днів в квітні буває не більше п'яти, а з проясненнями трапляється частіше, але, як правило, в послеполуденное час.
  • Вітер на березі моря в квітні досить свіжий і засмагати на відкритому просторі може бути не дуже комфортно. До кінця місяця морські бризи стають теплішими і перестають бути перешкодою для прийняття сонячних ванн.

Зростаюча активність зірки на ім'я сонце вимагає від відпочиваючих на пляжах Нетанії уважного ставлення до власного здоров'я. Креми з високим SPF фактором абсолютно необхідні вже в квітні, хоча погода все ще не дуже спекотна. На екскурсії надягайте одяг з натуральних тканин, що захищає відкриті ділянки шкіри від прямого впливу сонячних променів.

Море в Нетанії

Квітнева температура води в Середземному морі біля берегів курорту може здатися не надто приємною. У перших числах місяця море прогрівається до + 20 ° С, але в третій декаді квітня температура води досягає вже + 22 ° С, особливо - на мілководді і в другій половині дня.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 28.06.2018


фотографії

Популярні статті



Новости