Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як організувати незабутній корпоратив - сім простих ідей

  1. Готувати корпоратив - невдячна і важка справа. Ти придумуєш сценарій, збираєш весь колектив, в вечір...
  2. Крок другий. Напишіть сценарій або скористайтеся готовим варіантом
  3. Крок третій. Відмовтеся від затії готувати самостійно
  4. Крок четвертий. Вибирайте правильні страви
  5. Крок п'ятий. Святкуйте великою компанією
  6. Крок шостий. Даруйте корисні подарунки
  7. Крок сьомий. Не зупиняйтеся на досягнутому

Готувати корпоратив - невдячна і важка справа. Ти придумуєш сценарій, збираєш весь колектив, в вечір перед святом готуєш гаряче для застілля, і в підсумку сил на веселощі просто не залишається. Якщо ви не хочете, щоб підготовка до 23 лютого і будь-якого іншого свята обернулася нестерпною втомою і байдужістю до подій - дотримуйтесь нашої простий інструкції.

Крок перший. Продумайте розважальну програму

Багато компаній 23 Февраля обмежуються тим, що накривають багатий стіл, - і тільки. Однак ситний і смачний вечерю не створить святковий настрій. Щоб гідно привітати колег з Днем захисника Вітчизни, варто придумати розважальну програму. Можна організувати катання на лижах або тюбінга, зіграти в пейнтбол або влаштувати екскурсію на пивний завод - так поступали креативні співробітниці «Радіо Сибір». А можна скласти сценарій і випробувати працюють поруч з вами чоловіків прямо в офісі.

Крок другий. Напишіть сценарій або скористайтеся готовим варіантом

День захисника Вітчизни - свято насамперед військовий, і це запросто можна використовувати. Зробите як співробітниці компанії «Чіта.Ру» і прийміть колег в армію співробітників вашої компанії і влаштуйте їм веселу медичну комісію. Вранці вручите кожному жартівливу порядок - напишіть в ній, де і о котрій годині почнеться свято. У призначений час пріоденьте у військову форму і білі халати і змусьте колег виконувати найсмішніші завдання, які тільки прийдуть вам в голову. Нехай стріляють з невидимого автомата, перевіряють зір , Згадують військові пісні і марширують під них прямо до святкового столу.

Крок третій. Відмовтеся від затії готувати самостійно

Готування - самий трудомісткий етап в приготуванні свята, тому його давно пора скасувати. Не витрачайте час на кухні, а зверніться до професіоналів. Замовте столик в ресторані або доставку в офіс - в будь-якому випадку прекрасно підійде гриль-бар «Шашликоff» з його святковим оформленням і по-чоловічому ситним, м'ясним меню. Зробити замовлення можна по телефону 211-777 в будь-який час, а ось бронюванням напередодні Дня захисника Вітчизни краще потурбуватися заздалегідь. Самі розумієте, що кількість вдалих дат і місць обмежена.

Крок четвертий. Вибирайте правильні страви

До 23 лютого в «Шашликоff» доречно замовити ситні м'ясні страви - підрум'янені на грилі стейки з мармурової яловичини, приготовлених по-мисливські просто приплив і метрові шашлики. Додати напої і закуски, на яке меню гриль-бару особливо щедро - тут і крильця під грузинським соусом, і часникові грінки, і сирні палички, і оселедець з картоплею, маринованою цибулькою і бородінським хлібом. Про те, щоб смак був бездоганним, кухарі подбають неодмінно - не дарма ж страви рекомендує Дмитро Назаров, провідний актор серіалу «Кухня» і кулінар з солідним стажем.

Крок п'ятий. Святкуйте великою компанією

Навіть якщо у вашій організації не прийнято святкувати День захисника Вітчизни з розмахом, це не привід самому відмовлятися від веселощів. Зберіть компанію друзів і все одно вирушайте в гриль-бар «Шашликоff» - тому що там ви відзначите 23 Февраля так, як ні в якому іншому закладі міста.

Зараз в гриль-барі діють дві акції для компанії. Зібравшись як мінімум вчотирьох, ви зможете крутануть барабан і виграти гарантований приз - наприклад, коктейль або закуску. А якщо ще й замовите метр шашлику, то отримаєте асорті гарячих закусок в подарунок.

Крок шостий. Даруйте корисні подарунки

Час, коли на 23 Февраля можна було звільнитися парою шкарпеток, рушником, одноразовою бритвою або недорогим щоденником, пройшло. Зараз співробітниці компаній поголовно прагнуть вручати корисні і слушні подарунки - хоча б тому, що хочуть отримати такі ж у відповідь.

Якщо ви як і раніше не впевнені у виборі, то допоможе знову-таки «Шашликоff». Тому що жоден чоловік не відмовиться від сертифіката в один з кращих гриль-барів міста. Номінал сертифікату можна підібрати відповідно до бюджету - ціна починається від 500 рублів.

Крок сьомий. Не зупиняйтеся на досягнутому

Так, тепер ви знаєте шість правил крутого корпоративу, але не вважайте себе професіоналом. Щоб досягти небувалих висот в організації незабутніх свят, потрібно багато практикуватися. І почати варто вже 14 лютого - в День всіх закоханих. Вечеря при свічках в таке свято - класичне, але банальне рішення. Зробити його яскравим і куди більш незабутнім допоможе правильно підібране місце. У «Шашликоff», наприклад, романтично прикрасять зал, приготують унікальні напої для закоханих і створять відповідну атмосферу для зізнань у коханні.

Нарешті, закріпіть успіх 8 Березня. Запросіть рідних або колег в гриль-бар «Шашликоff», де кожній з них вручать пахучі тюльпани. Букети стоятимуть і на столах, які куди краще прикрасять фірмово смачні страви. Зробіть вечерю вишуканим - не обмежуйтеся шашликами, а замовте стейки правильної прожарювання, салат «Святковий» з делікатесним відвареним язиком, італійське капрезе з кабачків, помідорів і сиру моцарелла. Досвід співробітників гриль-бару підказує, що дівчата будуть в захваті.

Щоб свята точно сподобалися вашим коханим, дружинам, колегам, телефонуйте 57-75-77.

Дарина Прокоп'єва 2017-02-13 11:15, 13 лютого 2017

Новости