Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

СОЛОДКА ВАТА І ПОПКОРН НА СВЯТО, ЗАХІД оренда в МСК

Апарат солодкої вати або попкорну доставить масу вражень і задоволення Апарат солодкої вати або попкорну доставить масу вражень і задоволення!
Ми можемо надати вам його в оренду на будь-який захід і на будь-яке свято!
Якщо ви вирішили взяти в оренду апарат для солодкої вати або попкорну, наші співробітники доставлять його на місце заходу, встановлять його на потрібному місці, почнуть роботу апарату в точно визначений час. Приготують цукрову вату кількох кольорів і пригощатимуть гостей протягом усього свята.

Компанія надає:

- апарат для приготування цукрової вати / попкорну
- робота кондитера (в кухарський уніформі) протягом всього заходу
- безкоштовний майстер-клас
- доставка, монтаж / демонтаж обладнання
- всі необхідні інгредієнти та витратні матеріали (цукор / попкорн, добавки, палички, серветки)

Ми будемо радувати вас шалено смачною солодкою ватою і попкорном! Задоволеними залишаться всі!
Це свято як для дітей, так і для дорослих! Здивуємо всіх!
Телефонуйте, обговоримо будь-які ваші пропозиції! і вислухаємо ваші побажання!
8-926 072 38 08. Телефонуйте за цим номером в будь-який зручний для вас час!

3 години, 300 порцій, 8000 руб. Солодку вату і попкорн люблять абсолютно всі. Вони бувають різних видів, видів цих дуже багато. Кожен знаходить саме той, який за смаком йому. Завдяки нашій послузі з оренди апарату для приготування солодкої вати або попкорну, всі ваші гості та учасники заходу зможуть насолодитися в повній мірі цими прекрасними пригощаннями.

Наші апарати не займають багато місця, а значить можуть бути встановлені практично в будь-якому приміщенні або навіть на вулиці.

Оренда солодкої вати і попкорну з кондитером на дитячий день народження, весілля, ювілей.

Принцип роботи дуже простий. Ми привозимо апарат, встановлюємо його і збираємо. Заправляємо інгредієнти і починаємо роботу. За цей час кожен бажаючий зможе підійти і отримати свою порцію солодкої вати або попкорну. Повірте, від бажаючих отримати безкоштовно зайву порцію - відбою немає.

У нашій компанії ви можете взяти в оренду апарат для попкорну і солодкої вати. Попкорн є зерна кукурудзи, розірвалися зсередини при нагріванні. Мабуть найпопулярніше ласощі в кінотеатрах, парках і просто на розважальних майданчиках. Можна приготувати попкорн з різними смаками, що додати оригінальності атмосфері свята. Апарат з попкорном - це ще один спосіб зробити Ваш захід веселіше і порадувати Ваших гостей!

Вартість наших послуг - дивіться на сторінці ЦІНИ .

Замовте солодку цукрову вату або попкорн на Ваш захід і самі вибирайте, коли і де запропонувати його Вашим гостям. Популярність солодкої вати і попкорну, особливо в місцях видовищних подій, викликана загальною симпатією до цієї хрусткою кукурудзі. Особливо в пасивному (глядацькому) стані. Якщо Ви організуєте прем'єру, або перегляд фільмів, подаруйте радість запрошеним, замовте оренду солодкої вати або попкорн машини разом з обслуговуючим персоналом прямо на подію. Замовте солодку цукрову вату або попкорн на Ваш захід і самі вибирайте, коли і де запропонувати його Вашим гостям

100% Гарантія повернення грошей!

Досвід нашого колективу компанії «Фуд-оренда» в індустрії харчування становить понад 9-ти років. Ми націлені не просто на відмінний результат, а на результат 5+ за кожне проведене нами захід. Однак, якщо Вас не влаштували наша робота - ми повернемо Вам гроші! І в цьому випадку Ви будете першим!

Пропонуємо апарат солодкої вати і попкорну в оренду з кондитером. Дуже рентабельно працює на промо-акції (безкоштовна роздача вати або попкорну є відмінною рекламою для відкриття вашого магазину, розважального центру і т.д.), а також можна урізноманітнити свято для дитини.

Зв'язатися з нами можна в розділі "Контакти" .

Новости