Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Регіональна Вендинговая Компанія

  1. Комерційна пропозиція !

Купюроприймач NV- 9
500,00 грн. !

Поспішайте!

Пам'ятайте, в старі добрі часи, автомати з продажу газованої води за 3 копійки? Як це було просто і зручно! Сьогодні, технічна революція і соціальний прогрес перетворили знайомий нам "залізний кіоск" в вендінг автомат (кавоварку) продає що завгодно і дає здачу навіть без удару по ньому робітничо-селянським кулаком.

Ми пропонуємо Вам все необхідне для цього бізнесу, який тепер називається Вендінг (Vending). Перш за все це торгові автомати (кава автомати) продають гарячі напої, гарячі і холодні напої з льодом, напої в банках і фасовану продукцію (Снек), торгових марок:

"Saeco Cristallo" виробник "Saeco" Італія (Cristallo 400, Cristallo 600 & nbsp);
"Kikko Espresso" виробник "Necta" Італія (Espresso 6 & nbsp);

Це найбільш якісні і надійні автомати з сучасним дизайном, де співвідношення ціни і якості являеются оптимальними. В даний час наші торговельні автомати мають найкращі характеристики в порівнянні з іншими фірмами.

В наявності необхідні інгредієнти (продукти) для завантаження автоматів гарячих напоїв: кава, чай, шоколад, вершки, капучіно та ін.

Комерційна пропозиція !

Надайте Нам в оренду один квадратний метр Вашої площі. Ми встановимо на ньому торговий автомат і заплатимо Вам гідну орендну плату або поділимося частиною нашої прибутку.

Запрошуємо до співпраці всіх бажаючих.

Подробиці на сторінці "Установка".

web-city.org.ua add-url.org.ua Пам'ятайте, в старі добрі часи, автомати з продажу газованої води за 3 копійки?

Новости