Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Навіть краще, ніж груди!»: Анна Семенович показала свої сідниці

instagram instagram.com/ann_semenovich/

Знаменита фігуристка, актриса, телеведуча і співачка Анна Семенович по праву носить звання пишногрудої красуні, оскільки її значні форми незмінно привертають чоловічу увагу , Викликаючи жіночу заздрість навіть з боку вірних прихильниць.
Але днями відпочивальниця на Мальдівах екс-солістка групи «Блестящие» наочно продемонструвала, що може розбурхувати не тільки своєю зоною декольте, оприлюднивши серію знімків з узбережжя Індійського океану. І, насолоджуючись сонцем на курорті, фігуриста зірка вітчизняної естради похвалилася пляжними фотографіями, представивши шанувальникам можливість як слід вивчити її вид «ззаду».

instagram instagram.com/ann_semenovich/

«Іноді, на людину потрібно подивитися з іншого боку, щоб оцінити його цілісність», - зазначила співачка, стоячи обличчям до Індійського океану і демонструючи себе шанувальникам з тієї самої «іншого боку».
Відверта демонстрація форм не залишила фанатів байдужими, і вони одноголосно підтвердили, що Ганна і справді може пишатися собою «з усіх боків». Деякі з передплатників навіть здивувалися, чому ж раніше зірка приховувала таку красу і демонструвала свої переваги виключно з позиції анфас, відзначаючи, що діва з усіх боків така гарна, і будь-який позаздрить таким розкішним вигинів.

instagram instagram.com/ann_semenovich/

«З будь-якого боку красуня»
«З цього боку ти теж прекрасна!»
«Попа, що треба! Навіть краще, ніж груди! »
«Сказала прямо про п'яту точку»
«Інша сторона у Вас теж дуже красива і приваблива!»
«Анна, чому ви раніше приховували такий горіх?»
Важко заперечувати, що сідниці артистки і справді відмінно виглядають, не дарма ж Анна Семенович входить в список вітчизняних знаменитостей з пишними формами, яких вважають красивіше багатьох інших худих зірок. Уважні очі недоброзичливців навіть не зуміли відшукати на знімках сліди фотошопу, за допомогою якого співачка неодноразово покращувала свою зовнішність , А тому користувачам мережі залишилося тільки без всякої лестощів захопитися її фігурою, на всі лади розхвалюючи підтягнуті гідності Анни Семенович.

Новости