Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Самостійно подорожувати по Англії

Англія


Зараз, коли перешкод для поїздок по світу практично немає, кожен може сам вирішити, як він вважає за краще путешествовать.Можно купити в туристичному агентстві готовий тур з заздалегідь розписаними маршрутами і готелями, а можна зважитися і скласти план свого мандри самостійно!

Зважившись на це, ви отримаєте можливість вивчити країну зсередини, побачити те, що ніколи не побачить турист в екскурсійному автобусі.

Далеко не кожен туристичний маршрут по Англії включає в себе відвідування чарівного лісу Пазлвуд в графстві Глостершир. Цей ліс навів Толкієна на ідею створення Середзем'я і «Володаря кілець». А Кардіфської замок в однойменному містечку Уельсу? А Королівський Морський павільйон, немов частинка Індії, дивом перенесена в англійський Брайтон? Павільйон стоїть на березі Ла-Маншу, в якому і ви зможете скупатися. А ви знаєте, що в Англії є не тільки Стоунхендж, а й зображення білому коні в містечку Уффінгтон графства Оксфордшир? Це зображення невідомо коли і невідомо навіщо виклали на схилі вапняного пагорба і добре видно воно тільки зверху.

Зрозуміло, прокладаючи маршрут подорожі самостійно, потрібно дещо передбачити. Дуже складно подорожувати по Англії не знаючи англійську мову. потрібно заздалегідь вивчити англійську самостійно або можливо підвищити свій рівень володіння Англійським розмовною мовою.

Перш за все, оформити закордонний паспорт через Федеральну міграційну службу, а якщо він вже є, то переконатися, що його термін закінчиться не раніше, ніж ваша подорож.

Потім потрібно самостійно отримати візу. Для цього потрібно правильно заповнити заявку. Якщо ви живете не в Москві, то вам слід звернутися до візової агентство. Всупереч думці, що склалася отримати візу до Великобританії не так вже й складно. Головне довести, що метою вашої подорожі не є пошук роботи в Великобританії і що ви цілком платоспроможні.

Отримавши візу, вам залишиться тільки оформити страховку, вирішити, куди саме ви хочете їхати і купити квиток.

Варіантів самостійної подорожі по Англії безліч. Наприклад, ви можете взяти напрокат автомобіль або човен, а можна взагалі подорожувати автостопом. Але це варіант для самих рішучих і ризикових. І знають мову, мабуть ...

Тільки не забудьте заздалегідь забронювати номери в готелях і ознайомтеся з відгуками тих, хто вже бував там - це може вберегти вас від прикрих несподіванок і розчарувань.

Пам'ятайте, що як Москва - це далеко не вся Росія, так і Лондон не дасть вам уявлення про справжню Англії. До того ж ціни на готелі та харчування в провінції набагато нижче лондонських. І якщо у вас не дуже багато грошей і вам не хочеться витрачати їх на пафосні столичні пам'ятки і готелі, не роздумуючи вирушайте в тур по маленьким англійським містечкам. Не пошкодуєте.

Додати собі закладку на цю станицю:А Кардіфської замок в однойменному містечку Уельсу?
А Королівський Морський павільйон, немов частинка Індії, дивом перенесена в англійський Брайтон?
А ви знаєте, що в Англії є не тільки Стоунхендж, а й зображення білому коні в містечку Уффінгтон графства Оксфордшир?

Новости