Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Літні канікули в Англії. Дитячий табір в Англії 2017

  1. Мовні курси на літо 2018 року в Великобританії разом з агентством EduGuide Ufa Літні курси в багатьох...
  2. 3. Про літньому таборі в Англії

Мовні курси на літо 2018 року в Великобританії разом з агентством EduGuide Ufa

Мовні курси на літо 2018 року в Великобританії разом з агентством EduGuide Ufa

Літні курси в багатьох країнах організовуються в школах, коледжах і університетах, після закінчення навчального року. І в Англії наприклад, починається період таборів, з середини червня і до кінця серпня можуть приймати бажаючих пройти курси англійської мови. Звичайно англійську мову можна вчити в будь-якій країні, але краще в самій Англії, в такій атмосфері, де кожна історична будівля навчального корпусу або кожен провулок просочений англійським духом.

Шкільний викладач англійської мови або репетитор, яким би добрим не був, не зможе дати подолати мовний бар'єр. Двотижневий річний курс в Англії разом з агентством EduGuide Ufa нададуть Вам цю можливість, закріпити знання англійської і з легкістю подолати мовний бар'єр. Дорослим є окремі програми на літні курси англійської.

Наше агентство EduGuide Ufa взяло за правило організовувати літні канікули для дітей за кордоном за системою "все включено", курс на 2 тижні:

★ Навчання 20 уроків на тиждень англійської мови;
★ Проживання в резиденції на території кампусу;
★ Харчування повний пансіон (триразове), під час екскурсій надається пакетований ланч;
★ Екскурсії по Лондону (2 екскурсії на цілий день і 2 на неповний день), виїзні одноденні екскурсії в Брайтон, Кембридж;
★ Розважальна програма: спортивні ігри, танці, ніч кіно, дискотеки, шоу талантів, караоке та інші;
★ Зустріч / проводи в аеропорту;
★ Оформлення візи;
★ Медична страховка;
★ Реєстраційні внески;
★ Супровід групи керівником.

2. Вартість літнього табору в Англії

Ціна мовного курсу в Англії в 2018 році (без вартості авіаквитка) - запросити.

Дати: 30 июля 2018 - 13 серпня 2018

При виборі літнього табору для свого дитини не керуйтеся тільки ціною на курс навчання. Основним критерієм при виборі програм для літнього відпочинку школяра за кордоном повинні бути: максимально комфортне перебування, корисність, незабутні і цікаві враження і найголовніше ефективність вивчення англійської мови з застосуванням на практиці. Ми захистили Вас від рутинної бесіди зі школами та пошуку потрібного варіанту. На основу нашого вибору лягли параметри: одна з кращих шкіл в Королівстві з численними позитивними відгуками, тип розміщення, інтенсивність програми навчання, розклад дозвілля, місце розташування, співвідношення ціна-якість послуг, що надаються.

Літні канікули в Англії наше агентство організовує без посередників. Прямі договори зі школами, сертифікати про подання в нашому регіони англійських шкіл, міжнародні сертифікати якості надаваних нами послуг, це не весь перелік, що дає нам працювати без посередників, а Вам отримувати в своєму регіоні ті ж послуги, що і в Москві або в Санкт Петербурзі, але за більш прийнятними цінами і в короткі терміни.

3. Про літньому таборі в Англії

Про літньому таборі в Англії

Aldenham School є однією з традиційних британських шкіл. Вона була заснована більше 400 років тому в Elstree (знамените графство Хартфордшир на північному заході від Лондона) і займає велику територію в 110 акрів. Камінь в підставі школи був закладений в 1597 році, коли королева Єлизавета I дала дозвіл на відкриття та будівництво школи. У Aldenham School «старі традиції» гармонійно поєднуються з сучасними технологіями і можливостями. Школа знаходиться в 25 хвилинах їзди від центру Лондона. На території школи знаходяться тенісні корти, футбольні поля, поля для крикету, великий спортивний зал з майданчиками для гри в волейбол, баскетбол, бадмінтон, зал для занять аеробікою, а також новий театр.

На території навчального центру Aldenham знаходяться: навчальні будівлі, житлові приміщення, студії образотворчого мистецтва, театр, школа музики, класи танців, наукові лабораторії, спорткомплекс, басейн, тенісні корти, майданчики для ігрових видів спорту.

Після уроків учні відпочивають, ходять на екскурсії, спілкуються в колі друзів, одночасно вдосконалюючи навички, отримані в класі. Щотижня проводиться виїзні екскурсії. У список найбільш популярних виїзних екскурсій входить: Cambridge, Oxford, Windsor Castle, Warwick Castle, National Gallery, British Museum, London Eye, Natural History Museum і багато іншого.

Встигайте забронювати програму за привабливою ціною, поки курс фунтів стерлінгів не підвищився.

Встигайте забронювати програму за привабливою ціною, поки курс фунтів стерлінгів не підвищився

Новости