Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Красиві фото Лондона

1. Давайте подивимося на всі найбільш популярні і відомі на весь світ пам'ятки, а так само просто чудові фотографії Лондона. (18 фото Лондона)

2. Звичайно ж в нашому ТОП на першому місці буде знаходиться Біг-Бен, легендарні годинник, вже давно стали візитною карткою Лондона. Біг-Беном називаються не тільки годинник, але і вежа, на якій розташовані годинник. Існує кілька основних теорій походження такої назви, за однією з них це і назва походить від людини, який керував будівництвом годин. З другої версії слід що назва годинник отримали на честь популярного в той час боксера.

3. Лондон, унікальний історичний місто буквально насичений різними архітектурними надбаннями, фактично це музей всій Англії під відкритим небом. Лондон по праву є столицею такого великого королівства як Великобританія. Біг-Бен фото в Лондоні.

4. Біля Біг-Бена розташоване не менш знаменита будівля Парламенту. Будівля Парламенту прикрашене різноманітними візерунками і як ніби оповите якоюсь атмосферою величі і могутності. Парламент який ми бачимо на фотографії вище фактично є основною будівлею королівства, адже саме тут засідають всі прем'єри Великої Британії. Фото Парламенту в Лондоні. Красиві фото Лондона.

5. Біг-Бен і будівля Парламенту розташовані біля річки Темзи, напевно, напевно немає такої людини яка б хоч раз не чув про головні надбання Лондона - будівлі Парламенту і знаменитого годинника Біг-Бен. Так само в Лондоні є ще одна значуща як для уряду, так і для всіх жителів Англії будівля Вестмінстерське абатство , Саме тут проходять усі церемонія і весілля королівської сім'ї, так само тут отримують титул монархи і покояться останки більшості правителів Великобританії.

6. Звичайно, не можна залишити без уваги знамените колесо огляду в Лондоні, називається воно «Лондонський Око», з якого можна подивитися на весь Лондон з висоти пташиного польоту. Саме з Лондонського ока відкривається повноцінний вид на центр Лондона, і його головні визначні пам'ятки. Кожен турист прибув в Лондон спрямовується до цього колесу, і дійсно вид відкривається з нього дорогого коштує.

7. Біг-Бен вже давно став візитною карткою Лондона, в фільмах, новинах, і т.д. Якщо знімають Лондон, то обов'язково показують Парламент, з Біг-Беном. Всі журналісти дають інтерв'ю з Великобританії виступають саме на тлі будівлі Парламенту та Біг-Бена. Більш того, символ Великобританії зображують на більшості англійських картках і листівках.

8. Фотографія Новорічного Біг-Бена. У вежі Біг-Бена встановлений дзвін, вага якого становить 16 тонн, дзвін видається цим дзвоном чути на десятки кілометрів в окрузі. Саме під бій цього дзвони планета повинна офіційно перейти в нове тисячоліття.

9. Так само в Лондоні існує унікальна пам'ятка як Туерскій міст, конструкція моста складається з двох розвідних частин, був відкритий в 1894 році і є ще одним надбанням і символом Лондона.

10. Повертаючись до Біг-Бену, то він був споруджений в 1858 році, а в хід цей годинник був пущені 7 вересня, 1859 року висота вежі без шпиля становить 62 метри. Красиві фотографії Лондона.

11. Циферблат годинника розташований на висоті 55 метрів, діаметр циферблата становить 7 метрів, а довжина стрілок 2,7 і 4, 2 метрів. Годинники довгий час були найбільшими годинами в світі.

12. Прогулянки по Лондону завжди знаменуються якоїсь старовинної атмосферою. Головним чином архітектура Лондона це старовинні ескізи, з сірою здавалося б похмурою архітектурою, але однотонність лише підкреслює і виділяє всю красу англійського стилю, звичайно ви не побачите тут яскравих і строкатих плакатів на високих хмарочосах, що власне і надає Лондону ще одну неповторну рису.

13. Лондон є популярному місцем серед туристів, і користується великим успіхом, що приїхали сюди хоч миттєво закохуються в це місто і вже не можуть без нього жити, намагаючись повернутися сюди знову і знову. А притягує їх сюди безліч пам'яток, про які всюди говорять, адже приїхати хоч раз і подивитися на все своїми очима куди краще ніж читати про все з нудних сторінок журналів.

14. На протилежному березі від парламенту знаходяться спеціально встановлені лавочки для спостереження за цими унікальними спорудами, досить красиве місце. З парку відкривається гарний вид на річку Темзу.

15. А тепер головна площа країни і столиці, звідки розраховуються всі відстані в королівстві, це Трафальгарська площа . Площа прикрашена трьох метрової фігурою пам'ятника адміралу Нельсону, коштує він на колоні висотою в 45 метрів. А так же поблизу нього знаходиться вируючий фонтан, з фігурою німфи, спрямовуються в різні боки струменя води з риб в її руках.

16. Лондон ідеально підходяще місце для подорожей.

17. Лондон гостинно зустрічає всіх гостей приїхали до нього в гості і з задоволення відкриє для вас архітектурні цінності і подарує купу незабутніх вражень. Залишайтеся з нами і приємних Вам подорожей.

Так само варто подивитися - Букінгемський палац фото , Англійська сад в Мюнхені , Тунель під Ла-Маншем .



Коментарі

Новости