Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кент - пам'ятки та цікаві місця

Якщо ви подорожуєте і вам захотілося подивитися на сільську Англію минулих часів, то вам дійсно потрібно заїхати в графство Кент. Графство Кент знаходиться на південному сході Англії. В'їжджаючи на територію графства відразу кидаються в очі безкраї поля хмелю, з якого роблять пиво. Тут найтепліші місця у всій Англії, температура влітку піднімається вище 35 градусів. Природа абсолютно унікальна, зустрічаються навіть екзотичні види рослин. Велика частина території графства засаджена розкішними садами, виконаними в строгому англійському стилі. У порівнянні з усією Англією, в графстві Кент найбільше зосередження замків. Пов'язано це з історією цих територій, які постійно піддавалися нападам завойовників. Величезний середньовічний замок Рочестер, який знаходиться в однойменному місті, вражає своєю величчю. Біля замку немає прекрасних садів та іншої флори. Любителям середньовічної культури припадуть до смаку потужні стіни замку, які вселяють безпеку. Спочатку цей кам'яний велетень був простим дерев'яним частоколом, поступово розростаючись і зміцнюючи свої стіни. Замок протягом століть захищав своїх мешканців і зберігся до наших днів.

Безперечно варто відвідати Хоукінг Сенті - парк, в якому можна прогулятися і познайомиться ближче з пернатими. Вся фішка цього парку в навчених ручних птахів, які самі прилітають до вас і сідають прямо на руку. Море емоцій, пов'язаних з цим місцем, вам гарантовані. Під містом Рамсгейт присутні довгі тунелі, в яких під час війни ховалися люди. Екскурсія по цьому місцю дозволить краще зрозуміти, як жилося під час війни. В тунелях присутні різні експонати присвячені той час: плакати, речі, пристосування. Бажаючим поринуть в середньовіччі, варто заглянути в Кентерберійський собор. Фасад будівлі виконано в готичному стилі. Усередині ви будете здивовані красою вітражів з ликами святих, і високими писаними стелями. Коли починається дзвін, всередині церкви здається що потрапив в минуле. У соборі можна помилуватися старовинними картинами та іконами, які збереглися до наших днів.

Теплим вечором краще вибратися на вулицю Пентайлз. На цій вуличці часто проходять різні фестивалі і заходи. Уздовж вулиці розташовані сувенірні лавки, кафе і ресторани. У графстві Кент дуже мало нічних клубів і вони не відрізняються хорошими якостями. Однак в кожному селищі або місті ви знайдете бар з приємною атмосферою і хорошою музикою. У цих місцях виробляють відмінний яблучний сидр, обов'язково спробуйте цей напій. Увечері безперечно варто сходити в Моут парк. Прекрасний захід на тлі озера і красивих дерев заворожує. Вечірні тихі прогулянки по парку серед безлічі квітів і близькість красивого озера навіюють спокій. Прекрасне місце для романтичної прогулянки зі своєю другою половинкою.

ГОТЕЛЬ В Кент Люди, які приїжджають в графство Кент, що знаходиться у Великобританії, по робочих питаннях або на відпочинок, часто зупиняють свій вибір на Ramada Hotel Dover 4 *. Інтер ... ДЕТАЛЬНІШЕ

Страви, що подаються в ресторанах графства досить різноманітні. У ресторанах прибережних районів будуть переважати страви з дарів моря і міцне англійське пиво. У районах, які ближче до центру ресторани подають страви французької та італійської кухні. Спільне в усіх ресторанів графства Кент одне - всі порції величезні. Вибравши будь-який з ресторанів, ви не будете розчаровані. Кухня графства Кент зможе задовольнити побажання навіть найвибагливішого гурмана. Потужні і неприступні замки, Дивовижні фруктові сади і смачна їжа залишать незабутні враження на довгі роки, і ви захочете повернутися в графство Кент знову. Замовте номер в готелі будь-якого міста чи послугу прокату авто на сайті https://scantri.com перш, ніж підете в повторне подорож до цього міста.

Новости