Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гластонбері, Силбера-Хілл - піраміди Англії .. Обговорення на LiveInternet

PS Мене особливо зацікавила насипна піраміда Силбера-Хілл.Іменно тут, в центрі знаходиться один з об'єктів НЛО, періодично, незначно змінює своє місце розташування і сигналізує про його зміну у вигляді кіл на полях.

Заслуговує на увагу і нижчевикладене повідомлення, про що раптово з'явилася шахті.

31 травня 2000 р житель Уїлтшира заявив в поліцію, що виявив на вершині пагорба Силбера отвір глибиною близько п'ятнадцяти метрів і шириною близько трьох. В результаті осідання шахта звичайно обвалилася.

Неважко зрозуміти, що незадовго до цього, об'єкт виробляв вихід з місця свого розташування.

Силбера-Хілл

Поруч з курганом часто знаходять зображення на полях

http://nlo-mir.ru/sooruzheniy/28039-zagadki-kurgana-silberi-9-foto.html

html

http://masterok.livejournal.com/70406.html

Кілька років тому група російських вчених повернулася з Англії, де займалася вивченням ... пірамід, повідомляє Д. Васильєв. Ми звикли думати, що такі споруди, як піраміди, характерні, перш за все для Єгипту і Мексики, але виявилося, помилялися.

Піраміди є на Канарських островах, в Гондурасі, Гватемалі, Сальвадорі, Перу. Кургани, на Русі, теж цілком можна назвати пірамідами. Ці дивовижні будови споруджувалися в місцях виходу на поверхню Землі потужних енергетичних потоків.

Досить часто, перебуваючи на піраміді, людина відчуває позитивний вплив, а проникаючи всередину, через деякий час гине.

Виявляється, людям для існування потрібен певний енергетичний рівень навколишнього середовища. Коли він занадто високий, це може згубно позначатися на його здоров'ї. В Англії є дивно мальовниче містечко з неанглійською назвою - Пенья-де-Берналь. Гора, яка знаходиться там, своїми обрисами нагадує піраміду. Поруч з нею розташувалася село, в якій люди живуть до ста і більше років, ніколи не хворіють і відрізняються дивовижною витривалістю.

У сусідній же селі довгожителів немає, людський вік там не перевищує 75-80 років. Численні фахівці з біолокації, які приїжджали в Пенья-де-Берналь, встановили, що гора випромінює корисну людському організму енергію якраз в сторону села довгожителів.

А ось всередині гори є, судячи з усього, несприятливий енергетичне завихрення
А ось всередині гори є, судячи з усього, несприятливий енергетичне завихрення. Раніше там існувало кілька шахт з видобутку смарагдів і золота. Але потім: виявилося, що шахтарі, які працюють всередині гори, мруть як мухи. Приблизно через рік, після того як люди йшли всередину гори, їх життєвий шлях закінчувався. І тепер, незважаючи на те що цінні корисні копалини залягають зовсім неглибоко, бажаючих працювати в шахтах не виявляється.

І тепер, незважаючи на те що цінні корисні копалини залягають зовсім неглибоко, бажаючих працювати в шахтах не виявляється

Відомий ще один цікавий випадок. У Мексиці є піраміда Графа, на якій свого часу оселився і протягом двох років жив французький граф Вольдек, який славився своїми екстравагантними вчинками. Під час свого перебування на піраміді граф пережив бурхливий роман з місцевою індіанкою, а потім, наситившись цим любовним пригодою, повернувся на батьківщину. Кажуть, що Вольдек після проживання на піраміді вирізнявся відмінним здоров'ям і помер у віці 109 років, причому не від старості, а потрапивши під екіпаж на Єлисейських полях, намагався наздогнати гарненьку даму ...

Вивчаючи вплив пірамід на людський організм, наші вчені разом з американським фахівцем в області біолокації Сигом Легреном піднімалися на Гластонбері. Вивчаючи вплив пірамід на людський організм, наші вчені разом з американським фахівцем в області біолокації Сигом Легреном піднімалися на Гластонбері Це піраміда в Англії, на вершині якої, в точці перетину силових ліній, знаходиться продувається всіма вітрами старовинна вежа. Погода стояла погана, дослідники куталися в теплі куртки. І раптом прямо перед ними виникла дивна постать: босий чоловік з розгорнутими довгим волоссям, в ганчір'я, ледь прикриває його наготу, стрімко перетнув дорогу, по якій йшли вчені, і зник, немов розчинився в повітрі. Поруч знаходиться цілком благополучний англійська селище, в якому живе внучка Черчилля, і поява тут подібного фантастичної істоти здавалося нереальним. Однак, піднявшись в вежу, дослідники виявили там дивовижне зборище: члени якоїсь секти виспівували псалми, що закликають до відмови від земного буття. Правда, самі ці люди, судячи з усього, ще були далекі від повної відмови, тому що, побачивши непроханих гостей, почали злісно вигукували: «Забирайтеся геть! Вас сюди ніхто не кликав! »Завершивши необхідні виміри, вчені поспішили піти з дивного місця.

Судячи з усього, піраміда Гластонбері чинить негативний вплив на людську психіку. А ось єдина в світі земляна піраміда Силбера-Хілл (Silbury Hill), підйом на яку зачинений, здається, відроджує в людях все їх кращі якості. Домігшись дозволу місцевої влади, вчені піднялися наверх разом з невеликою групою, що складається з двох англійців, ірландці, новозеландки і австралійки. Опинившись на вершині, учасники сходження вже через п'ять хвилин перезнайомилися, а незабаром сіли в гурток, обнялися й стали говорити один одному приємні речі. Дама з Нової Зеландії сказала буквально зі сльозами на очах: ​​«Я жила в Петербурзі два дні, і якби затрималася ще ненадовго, то, здається, не змогла б звідти виїхати ніколи!»

Схоже, енергетика Силбера-Хілл на відміну від Гластонбері володіє позитивним зарядом і дуже добре впливає на людей, пробуджуючи в них найкращі якості. Відомо, що піраміди завжди будувалися в «точках сили». А ось як ця сила буде направлена, яким виявиться її вплив на людину, залежить вже від конструкції. У Мексиці, наприклад, є піраміда, яка служить для приведення ацтекських воїнів в стан агресії ... Якби споруда в Гластонбері мало іншу форму, воно, можливо, впливало б на людей позитивно.

І все-таки піраміди- будови для Англії нетипові. Виникає питання, чи використовуються тут місця виходу енергії на поверхню землі для цілительства, як, наприклад в Мексиці? Стоунхендж, який за своїми енергетичними характеристиками годиться для целительской практики, зараз, на жаль, закритий. Дивитися на нього можна тільки через огорожу. Непогане в енергетичному плані місце Вудхенд: воно нагадує Стоунхендж, тільки об'єкти на його території раніше були дерев'яними, а потім їх замінили на бетонні. Ніхто з біоенергетиків там в даний час не працює. Цікаво для дослідників таке місце, як Ейвбері, однак нині воно перетворено в арену для різних театралізованих шоу, де постійно знаходяться якісь люди, що видають себе за друїдів. Серйозного фахівця тут важко працювати. Однак англійці вірять в те, що деякі об'єкти, зведені в далекій давнині, володіють цілющою і навіть чарівною силою.

Так, в одному із затишних містечок старої Англії знаходиться величезний камінь Мен-Ен-Тол, Корнуелл (Men-An-Tol, Cornwall) з видовбаним в ньому отвором
Так, в одному із затишних містечок старої Англії знаходиться величезний камінь Мен-Ен-Тол, Корнуелл (Men-An-Tol, Cornwall) з видовбаним в ньому отвором. Вважається, що безплідна жінка, які пролізли крізь нього, зможе завагітніти. Неймовірно, однак сучасні респектабельні англійки час від часу вдаються до допомоги незвичайного каменя.

джерело

Серія повідомлень " Мої відповіді ":

Частина 1 - Заповіт Якова Файвуша
Частина 2 - Що відомо про А.М.Хатибове?
...
Частина 16 - Піраміди замасковані горами
Частина 17 - «Боліди» і «метеорити» помилки сприйняття!
Частина 18 - Гластонбері, Силбера-Хілл - піраміди Англії.
Частина 19 - Матеріалізація решіток атмосфери.
Частина 20 - Атака НЛО на космічний шатл НАСА.
...
Частина 51 - Логічне рішення наближене до сучасного рівня.
Частина 52 - Директорам всім по 5 МРОТ і заживе тоді народ.
Частина 53 - Чому я буду голосувати за Грудінін.

Виникає питання, чи використовуються тут місця виходу енергії на поверхню землі для цілительства, як, наприклад в Мексиці?
Хатибове?

Новости