Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як дешево дістатися до Лондона?

  1. Як дістатися до Лондона з Москви
  2. Як дістатися до Лондона з Санкт-Петербурга
  3. Як дістатися до Лондона з регіонів
  4. Як дістатися до Лондона лоукостерами

Проводити час в столиці Великобританії - задоволення не з найдешевших. Але радує те, що є чимало способів дешево дістатися до Лондона!

У статті ми розглядаємо способи дістатися до міста за допомогою як класичних, так і лоукост-авіакомпаній. При пошуці ​​недорогих квитків краще користуватися пошуковими системами Skyscanner і Авіасейлс (Звіряйте ціни в обох - так надійніше).

Як дістатися до Лондона з Москви

Найдешевші квитки в Лондон знаходяться у лоукостера easyJet - вартість квитків починається від 3 тисяч рублів за прямий переліт туди-назад! Москвичам, які хочуть відвідати Англію, в цьому плані, звичайно, вкрай пощастило - ціни чудові!

До всього іншого, з easyJet можна дешево дістатися до Лондона навіть напередодні Різдва і Нового року - про це ми писали тут .

Ціни на польоти інших авіакомпаній істотно вище в порівнянні з easyJet: так, airBaltic пропонує летіти за 8 тисяч і вище, KLM і "Трансаеро" - від 9 тисяч, а авіакомпанії S7 і AirFrance - від 9,5 тисячі рублів.

Трохи дорожче ціни у авіакомпаній UIA і germanwings (від 10 тисяч), а також Swiss, Lufthansa і Austrian - від 11 тисяч рублів.

Шукайте авторські цікаві екскурсії на сайтах Sputnik і Tripster . Індивідуальні та групові, без натовпів туристів і російською мовою.

Як дістатися до Лондона з Санкт-Петербурга

На жаль, easyJet не літає в Північну столицю, тому петербуржцям доводиться або задовольнятися не настільки бюджетними авіакомпаніями, або їхати в найближчі країни Європи - Ригу, Вільнюс, Каунас, Гельсінкі або Лаппеенранта - щоб недорого дістатися до Лондона.

З Санкт-Петербурга в Лондон можна полетіти авіакомпаніями airBaltic, Austrian, AirFrance - ціни на квитки починаються від 10 тисяч рублів. Вартість квитків на рейси KLM - від 11 тисяч, а на Turkish Airlines, Finnair і "Аерофлот" - від 12 тисяч рублів. Досить дешеві квитки знаходяться у авіакомпанії UIA - менше 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (з пересадкою в Києві).

Досить дешеві квитки знаходяться у авіакомпанії UIA - менше 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (з пересадкою в Києві)

Прямі перельоти Санкт-Петербург - Лондон - Санкт-Петербург здійснює авіакомпанія British Airways (від 16,5 тисячі).

Житло в подорож. Пропонуємо вам підбірку чудового житла в Лондоні: 5 чудових місць , Які варті уваги справжнього мандрівника.

Як дістатися до Лондона з регіонів

Непогані за ціною квитки в Лондон з Єкатеринбурга знаходяться у S7 - від 14 тисяч.

Шукати авіаквитки найкраще на Авіасейлс і Skyscanner - вони шукають серед усіх авіакомпаній та знаходять найдешевші. У British Airways вартість квитків починається від 18 тисяч, у "Трансаеро" - від 20, а "Аерофлот" пропонує квитки за ціною від 21 тисячі рублів.

Летіти з Новосибірська в Лондон і того дорожче: у авіакомпаній "Трансаеро" і "Аерофлот" знаходяться квитки від 26 тисяч, а у S7 - від 27,5 тисяч рублів. Від 21 тисячі пропонують "ВІМ-Авіа" спільно з easyJet, і це найдешевші квитки в Лондон з Новосибірська.

Від 21 тисячі пропонують ВІМ-Авіа спільно з easyJet, і це найдешевші квитки в Лондон з Новосибірська

Як дістатися до Лондона лоукостерами

З Вільнюса і Риги до Лондона можна полетіти прямим рейсом авіакомпанії Wizz Air - вартість квитків туди-назад починається від 56 євро. А на католицьке Різдво і Новий рік ми знайшли зовсім вже казкову ціну - 55 євро за квиток в обидві сторони з вильотом з Риги! Для членів WIZZ Discount Club переліт обійдеться і того дешевше - всього 35 євро (тільки подумати 1750 рублів за переліт в Лондон і назад!). Виліт в Лондон 15 або 16 грудня, а назад - 8 січня. Встигайте зловити заповітний квиток!

Дешеві квитки в Лондон пропонує і Ryanair (виліт з Риги або Каунаса) - знаходяться квитки в обидві сторони за 58 євро і вище. З Талліна також можна летіти авіакомпанією Ryanair (квиток туди-назад коштує від 72 євро) і easyJet (від 76 євро).

Зверніть увагу, що у лоукостерів часто бувають знижки і акції, про які ми своєчасно повідомляємо читачам тут .

Джерело вступного зображення: © Nick Kenrick. / Flickr.com).

Новости