Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Блогери подарували Волочкової фотожаби на 40-річчя

(Казань, 20 січня, «Татар-інформ»)

(Казань, 20 січня, «Татар-інформ»). Анастасії Волочкової сьогодні виповнилося 40 років. Свій день народження Волочкова почала з купання в бочці з крижаною водою і перегляду свіжих «фотожаб» на саму себе. «Хлопці, мій ДР почався. Побачивши цю відеожабу на мій мальдівський шпагат, я посміхнулася !!!! Дякую за позитив того, хто це зробив !! Ржака до сліз !!! Багато за це гроші платять .. А ви у мене-безкоштовні піарники !!! Давайте конкурс оголосимо! Хто крутіше і смішніше на мої фото зробить фото або відео жабу !! Хлопців! Ви супер!! Реально смішно », - пише Волочкова.

Одні блогери зобразили балерину в вигляді шестиногого краба, інші зробили колаж на знімок, де Анастасія з пачкою на голові стоїть на березі океану.

Одні блогери зобразили балерину в вигляді шестиногого краба, інші зробили колаж на знімок, де Анастасія з пачкою на голові стоїть на березі океану

Напередодні свого ювілею Анастасія Волочкова за традицією відпочила на Мальдівах від життєвих буднів в Москві.

Ледь опинившись на берегах Індійського океану, Анастасія влаштувала фотосесію в бікіні - погода, настрій і прекрасне тіло балерини до цього цілком володіє. Опублікувавши перше фото в купальнику, знаменитість тут же порадила всім любителям позлословити у неї в мікроблозі, або відписатися від неї, або піти в спортзал. «Дорогі мої, кому не подобаються мої купальники, я сама, моє тіло, - написала Анастасія Волочкова. - У вас три варіанти: 1. відпишіться і не псуйте свою нервову систему. 2. Займайтеся спортом і теж трусики такі на себе натягне. 3. Заздріть мовчки ».

Варто зазначити, що цей заклик не зупинив передплатників від уїдливих коментарів.

Варто зазначити, що цей заклик не зупинив передплатників від уїдливих коментарів

Камірен і Задойнов з «Дом-2» шукають елітне житло в Москві (фото)

Ірина Аллегрова розповіла про сокровенне в особистому житті (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Новости