Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Анастасія Волочкова дуже змінилася після аварії

Анастасія Волочкова навіть після автоаварії, через яку їй довелося накладати шов і кілька разів проходити обстеження, вирішила не змінювати звичний спосіб життя. Вона не відмовляється ні від гастролей, ні від відпочинку і запевняє, що відпустка на острові Крит допоміг їй відновити сили і фізичну форму після неприємної події на дорозі. Правда, за словами балерини, щось в ній все ж "безповоротно змінилося" і тепер вона хоче жити по-іншому.

Правда, за словами балерини, щось в ній все ж безповоротно змінилося і тепер вона хоче жити по-іншому

Ось що пише про відпочинок сама Анастасія Волочкова :

Всім привіт! Після аварії, під час моїх минулих гастролей, я була страшенно налякана. Але, зовсім несподіваний відпочинок в райському куточку Криту, допоміг мені відновити сили. 5 днів самоти і спокою на найзатишнішої і розкішної, на мій погляд віллі, просто створили чудеса.
Всім привіт
Я приїхала сюди з моїми найулюбленішими людьми: моєю мамою і Арішою.
Мені просто необхідно було на кілька днів вирватися з суєти великого міста, зануритися в ласкаве море і побути просто матусею для Арішулькі, і просто донькою для моєї мами, яка підтримує мене завжди і у всьому.
Почалося моє подорож з прильоту з Кемерово (до сих пір з трепетом згадую все хвилюючі моменти цього губернаторського прийому) в Москву. Чи не переношу лікарні, але знову довелося пройти через це випробування-мені зняли шов. І знову аеропорт. Літак в Іракліон, в Грецію. Від красот цього місця просто захоплює дух.

Ця радість усамітнення - просто розкіш. Ніхто нас не бачить, не підглядає, повне єднання з природою - це щастя ... Щоранку, прокидаючись від ласкавих променів сонечка, в вікно я бачила чисту блакить моря.
Мамина турбота-це завжди так приємно. Кожен день мама готувала нам з Аріш дуже смачний ланч. Вона як то встигала сходити в супермаркет і принести звідти багато всякої зелені та овочів. Мене дуже здивували грецькі кабачки, вони дуже маленькі, і є їх можна сирими, як огірки. Дуже смачно. Ну, і звичайно, кращим доповненням до цих продуктів була моцарелла.

А ще ми з Аріш любимо їсти на сніданок яйця, але я люблю всмятку, а вона круто. Звичайно на віллі була кухня, але, щоб не турбувати зайвий раз персонал, і не шукати каструльку, мама придумала варити нам яйця в чайнику. У нас їх було два. Ось з одного ми і зробили таку "яйцеварка". Це забавно, але тепер я знаю: прокип'ятити 1 раз-всмятку; 3-круто :)))

Після аварії мене найбільше турбувала спина, і тому, я дозволила собі пару днів полінуватися, просто поплавати, поніжитися на сонечку, погуляти. Але на другий день, лікар дозволив мені зняти пластир з рани на лобі, розповівши як правильно це зробити, і пообіцявши, що скоро навіть шрам зникне. Для мене це стало свого роду сигналом. Я зрозуміла, що пора приступити до тренувань. Перший час довелося терпіти дикий біль, але я розуміла що найстрашніше позаду, і знову я в спортзалі. Хоча, скажу чесно, тут мене чекало ще одне випробування;) таке відчуття, що тіло знає, що його привезли на відпочинок і хоче розслабитися.
Але, прекрасний вид на море, через скляну стіну фітнес центру, як не дивно допоміг налаштуватися на потрібну хвилю.

Ні з чим неможливо порівняти вечірню прогулянку по найкрасивішій набережній і вечерю в грецькій таверні неподалік від готелю. Місцеві ресторанчики славляться своєю гостинністю, власники особисто вітає кожного гостя і пригощають найвишуканішими стравами.
Ну, а повернувшись після вечері так романтично було посидіти при свічках на веранді вілли, купаючись в своїх мріях.
Кілька разів ми з Аріш і мамою відвідували "вечора Криту". Вони проходять в одному з ресторанів готелю. Нас просто вразили красиві співаючі фонтани, критські танці і віртуозні музиканти, розташовані на спеціальній платформі.
Всі ці дні я намагалася якомога більше часу провести зі своїми рідними. Ми слухали разом музику, купалися в морі або басейні з морською водою на нашій віллі Я майже не користувалася інтернетом. І взагалі, це було практично стан нірвани. Неймовірне місце. Мені так було добре і спокійно, я навіть почала мріяти про те, щоб придбати цю прекрасну віллу. Після аварії в мені щось безповоротно змінилося. Я зрозуміла, що потрібно цінувати не просто кожен даний нам день, а кожну хвилину нашого життя, і кожну секунду, проведену з найближчими людьми.

На Криті дуже багато історично важливих археологічних розкопок.
Всі ми знаємо міф стародавньої Греції про нитку Аріадни. З дитинства ця історія заворожувала мене, але я виросла і в моєму житті з'явилася моя Аріадна. Спостерігаючи те, як вона хлюпається в море і бігає по пляжу, обговорює з подружками і друзями "серйозні" теми, звертаючись час від часу до мене за порадою, я розумію, що її любов і довіру-це моя нитка, яка допомагає мені в найважчих життєвих ситуаціях.

Мама з Аріш залишилися відпочивати в цьому райському куточку, а я повернулася до Москви. З 10 липня по 16 у мене заплановані гастролі містами Криму.
Але, я вже скучила за моїм улюбленим. Після України обов'язково знову до них поїду. Впевнена, що нас чекає ще багато незабутніх днів в цьому восхітетельном місці.
Ваша А.

Новости