Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в селі. За лісової полуницею - на саморобному тракторі з бабусею за кермом

  1. Для любителів викопати цибулини безкоштовно.
  2. За лісової полуницею - на саморобному тракторі з бабусею за кермом
  3. Шукаємо відповідальну сім'ю з дачею / будинком в селі на літній період
  4. На збір полуниці в радгоспі
  5. про канікули і табори
  6. Про полуницю ящиками
  7. Хочу виїхати куди нитка за кордон на море
  8. Доглядальниця в село
  9. догляд за людьми похилого в обмін на квартиру
  10. У бабусі в селі
  11. де б бюджетно будиночок в селі зняти
  12. Коли в лісі (або в полях) з'являється суниця ??
  13. Однак, тему про труселя рано закрили
  14. куди відправити бабусю з дитиною?
  15. підкажіть бабусю, знахарку-благаю
  16. Чи буває алергія на суницю?
  17. А вам нудно влітку на дачі
  18. На літо до бабусі
  19. Їздили в село до бабусі і дідуся. Чи не

Щоліта я зі своєю сім'єю їжджу до бабусі з дідусем - ось і нині ми вирушили до них. Липень видався спекотним. Бабуся у мене дуже активна і вміє керувати будь-яким видом транспорту. І ось в один з прекрасних літніх днів ми вирушили збирати полуницю. Бабуся завела тракторок - саморобку (мій дідусь зібрав його сам), ми все (я, мама, сестричка Вероніка, двоюрідний брат Влад і тітка Оля) сіли в кузов трактора і вирушили за ягодою.

Бабуся завела тракторок - саморобку (мій дідусь зібрав його сам), ми все (я, мама, сестричка Вероніка, двоюрідний брат Влад і тітка Оля) сіли в кузов трактора і вирушили за ягодою

Поляна, на яку ми приїхали, було всипане червоними ягодами. Неабияк потрудившись і набравши ягід, ми вирушили за ароматною материнкою, яку обожнюємо пити як чай. Їхати за нею треба було далеко і по вже давно забутим дорогах.

Подолавши кілометрів зо три польової дороги, ми в'їхали в ліс, де дороги зовсім вже не було, не було навіть протоптаною стежки. Але наша бабуся не здавалася, і ми продовжили шлях по бездоріжжю ... Проїхавши ще трохи по краю схилу, наш тракторок відмовився їхати далі, а нам треба було подолати ще один невеликий пагорб. Але від високої і мокрої трави трактор почав буксувати, і в'їхати на гірку нам не вдавалося. Положення тільки погіршувався: наш трактор початок тягнути вниз зі схилу.

Ми, звичайно, перелякалися, вилізли з кузова, і бабусі довелося спуститися на тракторі вниз, так як по-іншому мокра трава нам їхати не давала. Ми теж спустилися і стали думати, як же нам звідси вибиратися. Мама і тітка намагалися виштовхати трактор, але їм не вдалося це зробити. Тут же на схилі ми нарвали ароматної материнки. Хоч її було і небагато, але нам вистачило.

Добре, що є стільникові телефони, і не дивлячись на віддаленість від села, ми благополучно додзвонилися дідусеві. Повідавши йому історію нашої подорожі і вислухавши безліч обурень, ми стали його чекати. Все б нічого, але нас заїдала мошка, комарі і гедзі ... Тоді ми вирішили пішки вирушити додому, залишивши бабусю чекати приїзду діда.

Нам довелося кілометра півтора пройти по високій траві з відрами і пучками материнки, але коли ми дісталися до польової дороги, то настрій покращився, ми навіть стали виспівувати різні пісеньки. Пройшовши ще кілометрів зо два, ми почули цікавий звук, що долинав з лісового околку, який був поруч з дорогою. Ми зупинилися і на одному з дерев побачили незвичайної краси птицю. Вона була розміром як шпак і мала яскраву жовту забарвлення тіла, а крила і хвіст коричневі. Побачивши нас, вона знялась і сховалася в кронах дерев. Ми довго спостерігали за тим, як вона перелітала з гілки на гілку і з дерева на дерево, а потім продовжили шлях.

Тут назустріч нам проїхав наш дідусь на іншому тракторі, щоб витягнути бабулю із засідки. Ми, вже трохи повеселілі, помахали йому руками і продовжили шлях. Пройшли ще трохи, і відкрився прекрасний вид на село Верхня Уря. Коли до будинку залишалося ще кілометрів зо два, і ми побачили попереду водну гладь сільського озера, нас на тракторке наздогнала бабуля. Ми, радісні, знову сіли в кузов. По дорозі заїхали на озеро, накупалися від душі і нарешті дісталися до будинку!

По дорозі заїхали на озеро, накупалися від душі і нарешті дісталися до будинку

День пройшов відмінно, навіть незважаючи на втому. Уже ввечері в інтернеті я знайшов інформацію про птаха, яку ми бачили, і нею виявилася іволга. Ось такий корисний і плідний день ми провели!

Автор

Саша Александров

Особистий досвід

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Коментувати можут "Відпочинок в селі. За лісової полуницею - на саморобному тракторі з бабусею за кермом"

Для любителів викопати цибулини безкоштовно.

У батьків в селі вже багато років не викопували і цвітуть відмінно. А прості бабки дізнаються, як потрапити на ці поля або хоча б де вони? Цікавлюся чисто теоретично тому мені не потрібні ніякі цибулини і я не маю звички тирити з газонів щоб там не було.

За лісової полуницею - на саморобному тракторі з бабусею за кермом

Збір полуниці та материнки і поїздка по бездоріжжю.

Шукаємо відповідальну сім'ю з дачею / будинком в селі на літній період

Розділ: Оголошення (відправлю дитини на літо в село за гроші). Шукаємо сім'ю, бажано зі своїми дітьми, яка прийме наших двох дітей 10 і 13 років до себе на дачу / село на весь літній період.

На збір полуниці в радгоспі

На збір полуниці в радгоспі. Серйозне питання. Про своє, про дівоче. Періодично приїжджав радгоспний трактор, ящики штабелювати, обмотували плівкою, позначали, яка Всю спільно зібрану бригадою полуницю зважили, розділили на кількість ящиків ...

про канікули і табори

Чи є якась традиція, що от червень, в табір, липень до бабусі в село, в Хлопчик 9 років Червень: 2 у бабусі під>. найяскравіші враження, звичайно, від табору (2 тижні в середині серпня) і від поїздки на Два рази була в Спочатку у бабусі в селі, потім по таборах ...

Про полуницю ящиками

Про полуницю ящиками. Заготівлі про запас. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом гостей, вибір Про полуницю ящиками. Не впевнена в правильності вибору розділу, але оскільки збираюся робити заготовки, пишу тут.

Хочу виїхати куди нитка за кордон на море

Вони їдуть в село до моєї бабусі. бабуся і дідусь хочуть поїхати з онукою на море. Туризм за туристичними путівками. Туризм за туристичними путівками. Подорожі за кордон і по Росії: покупка туру Їдуть бабуся і дідусь з двома онуками в Грецію, батьки дітей приїжджають пізніше.

Доглядальниця в село

Доглядальниця в село. Хвороби, догляд за хворими. Старше покоління. що робити з бабусею? Знайти в тому ж селі тітоньку за розумну винагороду, щоб заходила до бабусі раз в 2 дня, приносила продукти, прибирала домішкo по Ща вона його додому забрала, ось ...

догляд за людьми похилого в обмін на квартиру

із задоволенням стали б доглядати і утримувати самотнього пенсіонера або пенсіонерку в обмін на квартіру.опит догляду є-доглядала за своєю бабусею .вопрос де можна знайти самотніх пенсіонерів потребують догляду і содержаніі.может хто що то підкажіть. p / s ні ...

У бабусі в селі

У бабусі в селі. - посиденьки. Про своє, про дівоче. Я не їздила до бабусь у село, вся рідня була в Москві, і частково в Пітері. Все дитинство народ роз'їжджався на літо до "до бабусь у село", навіть прикро було.

де б бюджетно будиночок в селі зняти

Будиночок в селі. Скільки пам'ятаю себе, кожні вихідні ми їздили в село до бабусі .Канікули, свята само собою. Може зняти будиночок в селі десь кілометрів 300 і далі від Москви. Щоб десантом з дитям висадитися і місяць жити.

Коли в лісі (або в полях) з'являється суниця ??

Відпочинок в селі з парним молоком, ароматної суницею в лісі, стиглої ... Лісова полуниця відрізняється від лісової суниці тим, що росте не в лісі, а на відкритому місці Полуниця росте в лісі так само, як і лісова суниця, але відрізняється від останньої тим що...

Однак, тему про труселя рано закрили

Цікавить, власне, не соверменних покоління, а наші мами- бабусі -у когось прабабусі, про дідусів страшно й подумати. не знаю у кого у бабусь в Москві грубки були, а на баттареях не завжди до ранку все висихало, наскільки я пам'ятаю. пів дня ще треба з голою жо ...

куди відправити бабусю з дитиною?

Хочемо на літо на місяць або більше відправити бабусю (56 років) з дворічною онукою відпочити на морі. Порадьте на основі свого досвіду якої-небудь бюджетний варіант, ймовірно наш південь, тому що бабуся ніяких мов не знає і закордон, мабуть, їхати побоїться ...

підкажіть бабусю, знахарку-благаю

літній відпочинок в Підмосков'ї

Люди! Поділіться хто де відпочивав в будинках відпочинку в Підмосков'ї? У минулому році відправила бабусю з донькою 8 років в санаторій Дорохово на Де відпочити в Підмосков'ї з дитиною 3 роки з хорошим харчуванням для дітей і Подивіться їх сайт. Для бабусі з онукою на місяць ...

Чи буває алергія на суницю?

Їздили відпочивати, вона їла ДУЖЕ багато суниці, але всі говорять, що лісові ягоди алергію не дають. Чи так це? У нашому випадку алергію дають саме лісові ягоди, а садові немає. Чорниця для нас це взагалі страшна справа.

А вам нудно влітку на дачі

Ну і квіточки-огурци- полуниця, звичайно. З того, що я додатково планую цього року: 1. Сауну три рази в тиждень; 2. Поїздки в Виборг з роликовими ковзанами. До 12 років проводила все літо у бабусі можна сказати на дачі. І все її учтраівало.

На літо до бабусі

На літо до бабусі. Дитячі страхи. Дитяча психологія. Добридень! Виникла у мене така ситуація, може допоможете розібратися? Я ось думаю - це просто сильне бажання до бабусі в гості або стрес на наше розставання?

Їздили в село до бабусі і дідуся. Чи не

Їздили в село до бабусі і дідуся. Недалеко від будинку у них тече струмок. Еліна з дідусем ходила подивитися його. Моя дочка (5 років) страшенно не любить їздити до бабусі і дідуся (моїм батькам) і вже тим більше у них залишатися.

А прості бабки дізнаються, як потрапити на ці поля або хоча б де вони?
О робити з бабусею?
Коли в лісі (або в полях) з'являється суниця ?
Куди відправити бабусю з дитиною?
Поділіться хто де відпочивав в будинках відпочинку в Підмосков'ї?
Чи буває алергія на суницю?
Чи так це?
Виникла у мене така ситуація, може допоможете розібратися?
Я ось думаю - це просто сильне бажання до бабусі в гості або стрес на наше розставання?

Новости