Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсія Сан-Дієго - найкраще місто Америки! від екскурсійного бюро California Tours по Каліфорнії, Сану Дієго (Каліфорнія) в США

  1. California Tours екскурсійне бюро 5210 Premiere Hills Cir., Suite 236, Woodland Hills, CA, 91364...
  2. Додати фотографії до місця
  3. Місця в екскурсії

California Tours

екскурсійне бюро

5210 Premiere Hills Cir., Suite 236, Woodland Hills, CA, 91364

Тематична екскурсія Сан-Дієго - найкраще місто Америки! від екскурсійного бюро California Tours по Каліфорнії, Сану Дієго (Каліфорнія) в США з описом, фотографіями, списком відвідуваних місць, які можна подивитися на карті, порадами, що взяти з собою, докладними цінами на людину або групу, із зазначенням тривалості екскурсії. Ви можете забронювати екскурсію Сан-Дієго - найкраще місто Америки! або ж задати питання екскурсійного бюро, зв'язавшись з ним безпосередньо.

або ж задати питання екскурсійного бюро, зв'язавшись з ним безпосередньо

формування PDF

Будь ласка, виберіть орієнтацію документа


Додати відгук

Додати фотографії до місця

Інформація про екскурсію

Приділіть один день свого часу на відвідування чудового міста Сан-Дієго і, повірте, Ви не пошкодуєте! Не дарма самі американці називають це місто кращим в США. Будучи одним з найкрасивіших тихоокеанських курортів, Сан-Дієго - це справжній рай для туризму. Сади, парки, набережні, різноманітна архітектура, пам'ятники старовини - все це і багато іншого готовий запропонувати кожному привітний Сан-Дієго!
Екскурсія розпочнеться із відвідин прибережного району La Jolla, де, в самому центрі цивілізації, ніжаться на пісочку морські котики, а над ними ширяють горді пелікани. Це справжній заповідник в центрі міста. Для того, щоб насолодитися панорамою Сан-Дієго з висоти пташиного польоту, ми піднімемося на гору Soledad - 360-ти градусний вид звідти по-справжньому захоплює дух! Наступну зупинку ми зробимо на півострові Коронадо, де в знаменитому готелі «Дель Коронадо» в 1959 році був знятий фільм «У джазі тільки дівчата». А сам унікальний готель був побудований ще в 1888 році. Потім ми відправимося в даунтаун: набережна, морський музей, до складу якого такі відомі експонати як корабель «Зірка Індії» і авіаносець USS Midway не залишать Вас байдужими! Величезний виставковий центр, квартал газових ліхтарів, знамениті ресторани Сан-Дієго теж вдало розташувалися в самому центрі міста. У центрі Сан-Дієго так само знаходиться найбільший міський парк культури в США - Бальбоа парк. Вам буде надана можливість прогулятися по його тінистих алеях і насолодитися приголомшливою архітектурою споруд в іспанському стилі.

Місця в екскурсії

парк Бальбоа

Парк Бальбоа - один з найбільших міських парків в США. Він розташувався недалеко від ділового центру Сан-Дієго в штаті Каліфорнія. Квартал Газових ліхтарів Знаменитий квартал газових ліхтарів розташовується в історичному центрі Сан-Дієго, штат Каліфорнія. пляж Коронадо Коронадо - це прекрасний пляж, який представляє собою смугу найчистішого, дрібного, білосніжного піску з шириною близько 150 метрів і довжиною - 2,5 кілометра. Неподалік від нього розміщена безкоштовна парковка, а також громадські туалети та душові кабінки. Пляж Ла-Хойя Шорес Ла Хойя Шорес - це один з трьох пляжів Ла-Хойя. Він ідеально підходить як для розслабленого пляжного відпочинку, так і для занять спортом, в тому числі підводним плаванням. острів Коронадо Острів Коронадо знаходиться приблизно в п'яти милях від міського центру Сан-Дієго. Цей район вважається одним з найбільш дорогих в Каліфорнії місць для проживання - навіть невеликий будиночок з двома спальнями тут коштує понад мільйон доларів. Крім цього, Коронадо - один з найбільших курортних центрів в США. Парк Бальбоа - один з найбільших міських парків в США

Написати повідомлення

Ваше повідомлення
відправлено

Новости