Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Для енергетиків Республіки стартувала оздоровча кампанія

У середу, 6 червня, прес-служба Міністерства вугілля та енергетики Донецької Народної Республіки повідомила про відкриття з початком літа оздоровчого сезону для співробітників Республіканського підприємства «Регіональна енергопостачальна компанія» У середу, 6 червня, прес-служба Міністерства вугілля та енергетики Донецької Народної Республіки повідомила про відкриття з початком літа оздоровчого сезону для співробітників Республіканського підприємства «Регіональна енергопостачальна компанія».

У цьому році близько тисячі енергетиків і членів їх сімей відпочинуть в пансіонатах «Геліос» і «Червоні вітрила» в селищі міського типу Сєдове на узбережжі Азовського моря. «У кожен з пансіонатів планується організувати по сім десятиденних заїздів. Відпочиваючих чекають тепле море, сонце, упорядковані номери, зручні пляжі. На просторих доглянутих територіях «Геліоса» і «Червоних вітрил» є спортивні та дитячі майданчики, зони відпочинку, парк », - розповіли в профільному міністерстві.

Крім того, літні канікули в дитячому таборі «Золота Коса» на березі Таганрозької затоки в Ростовській області Російської Федерації проведуть 100 дітей працівників РП «РЕК». «У дитячому таборі« Золота Коса »створені прекрасні умови для оздоровчого відпочинку. Для хлопчиків і дівчаток підготовлена різноманітна програма перебування з екскурсіями, святами, численними спортивними заходами. Протягом зміни, яка триватиме 21 день, хлопці отримають заряд енергії, зміцнять здоров'я, отримають задоволення від цікавих знайомств і нових вражень », - зазначено в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Новости