Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санаторій «Сосновий бір»

Знижки на путівки з лікуванням в 2019 році

Знижки на путівки з лікуванням в 2019 році. Сосновий бор не просто санаторій - це цілий лікувально-оздоровчий комплекс в РТ.

✓ Санаторій «Сосновий бір» в селищі Васильєво чекає Вас на лікування та відпочинок телефон +7 (843) 240-69-33 . Це дивовижне і чисте місце, в зеленому краю Республіки Татарстан, що всього в годині їзди від Казані.


Остаточна ціна путівки в санаторії «Сосновий Бор» з лікуванням залежить від обраного номера проживання, пільгового статусу і в середньому обійдеться від тисячі сімсот п'ятьдесят п'ять рублів в стандартному двомісному номері зі зручностями. Турагентство "Мастертур" є офіційним партнером з продажу санаторних путівок цілий рік: навесні-влітку і восени-взимку 2019 року.

У вартість путівки входить відвідування басейну через день по 1 годині.

ЗНИЖКИ ЗБЕРІГАЮТЬСЯ:

  • діти до 1 року - 300 рублів на добу
  • дітям від 1 року до 3 років - 50%
  • дітям від 4 до 14 років - 30%
  • ветеранам і учасникам ВВВ - 10%

допоможемо з оплатою в розстрочку (банківський кредит) »» »

Графік автобусних соціальних заїздів для пенсіонерів

Дата
від'їзду Дата і час
повернення Час
в дорозі Дліт-
ність Вартість
руб. Ціна, руб.
знижки Санаторій
пансіонат Пільгові заїзди в санаторії влітку 2019 року немає. Почнуться восени. осінь 28.12 09: 00-10: 00 1,0 години 10 діб 23.300 17.400 руб. "Сосновий бір"

Профіль пансіонату «Сосновий Бор»: дуже широкий і поширюється на:

  • лікування захворювань опорно-рухового апарату;
  • органів дихання;
  • системи кровообігу;
  • травної та нервової систем;
  • працюють урологи, гінекологи, ендокринологи, стоматологи;
  • надаються послуги із супроводу вагітності.

Санаторій має в своєму розпорядженні прекрасної лікувально-діагностичну базу. Природні багатства краю - хвойний ліс і лікувальна озерна грязь - широко використовуються в лікуванні. Проводиться діагностика за допомогою ЕКГ і УЗД. До Ваших послуг різні типи лікувальних ванн: ванни "Мацеста", радонові ванни, вуглекислі ванни, нафталінові, лужні, трав'яні, кисневі.

Види санаторного лікування: КВЧ-терапія, масаж, термотерапія, гірудотерапія, магнітотерапія, рефлексотерапія, аплікації, інфрачервона сауна, лікувальні лазні. В наявності Пневмокамера, КРІО-сауна, антиоксидантну лікування, радонові зрошення. Для вас завжди відкрита біохімічна лабораторія, проводяться консультації. Приємний і дієвий вид терапії - іпотерапія, або верхова їзда.

З 2007 року Центр очищення і зниження ваги «Радамір» пропонує унікальну програму.

Програма «Радамір» працює за комплексною методикою і тому пропонує найрізноманітніші види допомоги. Тут проводиться біорезонансна діагностика організму за методом Фолля, а також додатково УЗД-діагностика органів, ЕКГ та лабораторна діагностика. Обов'язково проводиться очищення організму (нирки, кишечник, печінку, шлунок, лімфа, підшлункова залоза, кров) за допомогою різних масел, соків і фітосборов, курс підбирається в індивідуальному порядку. Можна отримати унікальний лікувальний масаж (лімфодренажний, вісцеральний хиромассаж).

Ефективна лікувальна фізкультура і водолікування (хвойні, морські ванни), а також фізіотерапія допоможуть не тільки розслабитися, але і привести організм в тонус. Проводиться також унікальна біорезонансна терапія паразитів на сучасному апараті «Радамір» (за допомогою впливу спеціальної частоти міліметрових хвиль він знищує всіх паразитів). Корисними будуть загартовування організму і зміцнення імунітету, так само, як і інгаляції цілющими травами для зміцнення бронхолегеневої системи. Для вас читаються лекції про здоровий спосіб життя, можна отримати рекомендації щодо свого здоров'я.

Корпус і номера в оздоровниці: пропонуються люкси і стандартні номери, на одне або два місця, з усіма зручностями, холодильником і телевізором. Є і суміщені номери із загальним холом - так званий економ клас, зі зручностями на два 2-місні номери. Розрахунковий час о 12:00.

Дозвілля: профілакторій "Сосновий бор" працює цілий рік, має в своєму розпорядженні сучасною інфраструктурою і пропонує різноманітне дозвілля в санаторні сезони 2015 року. У холодні місяці в жовтні-листопаді, а також навесні (березень-квітень і травень) до ваших послуг теплий басейн і спортивно-оздоровчий комплекс. Влітку в червні, липні і серпні, а також оксамитової восени у вересні для всіх любителів активного відпочинку прогулянки на відкритому повітрі, піші походи в ліс. Екскурсії та романтичні прогулянки на конях і поні, верхова їзда - де ще можна так зняти стрес і втому?

Для приємного відпочинку є сауна, для навантажень - спортивні майданчики, прокат лиж і ковзанів взимку (грудень-січень і лютий), настільний теніс. Відволіктися і розслабитися ввечері допоможуть дискотеки і караоке, анімація та інші розважальні програми. Демонстрація фільмів в сучасному кіно-концертному залі і бібліотека не дадуть занудьгувати зимовими вечорами. Для прогулянок тут створені всі умови, є доглянутий сквер з фонтаном.

На території санаторію знаходяться 8 спальних корпусів, а також лікувальний корпус, пансіонат, готель, дитячий оздоровчий табір, їдальня і кафе. Для зручності гостей і відпочиваючих тут є всі умови: автостоянка, перукарня, пральня, бар. У корпусах є можливість зробити міжміський дзвінок.

Їдальня надає: замовне меню, а також шведський стіл.

Ми приймає дітей з 3-х років.

Адреса: Дістатися до санаторію «Сосновий бір» можна на машині пос. Васильєво, вул. Лагерна. Від центру Казані дорога займе 1 годину 20 хвилин, 1 година 10 хвилин - від вокзалу і 2 години - від аеропорту Казані.

Отримати всю інформацію про путівку в санаторій »» »

Додати відгук

Екскурсії та романтичні прогулянки на конях і поні, верхова їзда - де ще можна так зняти стрес і втому?

Новости