Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санаторій "Росія"

лікування опис номерів ціни

ціни

МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ: Санаторій «Росія» (Белокуриха) розташувався в мальовничій ущелині Ведмежий лог. «Росія» - один з найпопулярніших і улюблених клієнтами санаторіїв Белокурихи. Відновлення здоров'я проходить в комфортній для відпочиваючих обстановці в сучасному лікувально-оздоровчому комплексі із застосуванням новітнього обладнання. Санаторій одночасно може прийняти понад 750 гостей.

ПРОЖИВАННЯ: в основному корпусі санаторію «Росія» представлено стандартними 2-х і 1-місцевими номерами 1 і 2 категорій, номерами джуніор сюїт, люксами 1 і 2 категорій, апартаментами. В еко-готелі «Ехо» двомісними та одномісними стандартами, дворівневим сюїти.

Всі номери оснащені телевізором, холодильником, телефоном, феном, міні-баром з певним набором продуктів і напоїв (за окрему плату), набором посуду, електрочайником, разовим «косметичним набором», фірмовими листівками для записів.

Санаторій Росія був побудований в 1985 році, останній ремонт проводився в 2012р. У санаторії 760 основних місць (не рахуючи будинок. Місця). 24 місця в Еко-готелі. 56 місць в Бізнес-готелі.

ХАРЧУВАННЯ: в санаторії «Росія» передбачено кілька типів харчування: це замовне меню, дієтичне харчування і «шведський стіл». Обслуговування відпочиваючих проводиться в ресторанному залі. Дієтичне харчування призначається лікарем-фахівцем з орієнтуванням на стан здоров'я пацієнта. В іншому все харчування відповідає нормам і вимогам Мінздравасоцразвітія, відрізняється різноманітністю і багатим асортиментом страв. Для постояльців еко-готелю «Ехо» організація харчування проводиться в ресторані вищої категорії «Трапеза», де столики розміщуються як на літній терасі, так і всередині приміщення. В меню ресторану страви європейської та російської кухні, все готується з натуральних, екологічно чистих продуктів.

Інфраструктура:

- критий басейн (27м * 5м) в комплексі «АкваВітаТерм», дві плавальні доріжки 27 метрів, Аква зона з гидромассажним і каскадним душем. Відкритий басейн на території Санаторію. Перепад глибини, дитяча зона, водна гірка для дорослих і дітей;

- турецька і російська лазня, дві фінські сауни, хамам, фіто-парова мінісауни, кедрові бочки;

- СПА-центр: в ЛОК «Аква-Віта-Терм»: Spa - програми, апаратна косметологія, апаратна косметологія по обличчю, догляд за руками і ногами, солярій;

- салон краси;

- тренажерний зал;

- спортивний майданчик;

- бігова лижна траса;

- гірськолижна траса: Довжина траси 230 метрів, розташована на території санаторію, бугельні підйомники, є прокат гірськолижного спорядження.

- дитяча кімната - безкоштовно (з 4 до 14 років - з вихователем; до 4х років з батьком);

- автостоянка, що охороняється - 70 руб, гості бізнес готелю паркуються безкоштовно.

РОЗРАХУНКОВИЙ ЧАС: заселення о 08:00, виселення 08:00.

ЯК ДІСТАТИСЯ:

- Самостійно: відстань від міста Бійська - 90-100 км, від г.Барнаула - 236 км., З Новосибірська 450 км.

- Автобусом: регулярні рейси здійснюються з міст: Новосибірськ, Барнаул, Бійськ, Кемерово, Новокузнецьк, Новосибірськ, Томськ, Гірничо-Алтайськ.

- Поїздом: до ж / д вокзалу Новосибірськ, Барнаул, г.Бійск, а далі на міжміському автобусі.

- Літаком: через аеропорти г.Барнаула і г.Новосибирска, а далі на міжміському автобусі.

З автовокзалу міста Белокуриха безпосередньо до санаторію можна дістатися на маршрутному таксі.

АДРЕСА САНАТОРІЮ: Росія, Алтайський край, м Белокуриха, курортна зона, ул.Славского 34.

Необхідні документи ДЛЯ заселення:

Дітям: путівка «Відпочинок» - довідка епідосередовище, довідка про ентеробіозі, «лікування» - санаторно-курортна карта + довідка епідосередовище + довідка про ентеробіозі;

Дорослим: «Відпочинок» - без довідок, «Лікування» - санаторно-курортна карта.

Новости