Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Міністерство культури Республіки Алтай і Алтайський державний природний біосферний заповідник уклали угоду про співпрацю в рамках Року екології

Міністерство культури Республіки Алтай і Федеральне державне бюджетна установа "Алтайський державний природний біосферний заповідник", підписали угоду про співпрацю, яка передбачає, зокрема, взаємодія в культурно-просвітницькій сфері в рамках Року екології та Року особливо охоронюваних природних територій в Російській Федерації.

Свої підписи в документі поставили Міністр культури Республіки Алтай Ежер Миколайович Малчінов і Директор Федерального державної бюджетної установи "Алтайський державний природний біосферний заповідник" Ігор В'ячеславович Калмиков.

За словами Ежера Малчінова, угода сприятиме розвитку культурно-просвітницького, наукового та еколого-освітнього спрямування, так само спільно в 2017-2019 роках будуть реалізовані важливі проекти і заходи по даному напрямку.

Алтайський державний природний заповідник - унікальна особливо охороною природна територія Росії, об'єкт всесвітньої культурної і природної спадщини ЮНЕСКО, включає частину акваторії Телецкого озера - перлини Гірського Алтаю, «маленького Байкалу» Західного Сибіру. Займає одне з перших місць серед Російських заповідників з біологічного розмаїття.
Основна мета діяльності заповідника - збереження найціннішого і рідкісного за красою Телецкого озера, його ландшафтів, захист кедрових лісів, порятунок перебували на межі зникнення найважливіших мисливсько-промислових тварин, а також постійне стаціонарне вивчення природи регіону в цілому.

Створено: 07.06.2017 Переглядів: тисячі чотиреста сімдесят шість

Новости