Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Алтайський край увійшов до трійки найбажаніших місць для відпочинку

За результатами опитування Ростуризму Алтайський край увійшов до трійки місць, які найбільше хочуть відвідати туристи, повідомляється на сайті Федерального агентства з туризму.

Аналіз відповідей інтернет-користувачів показав, що 98% опитаних вважають Росію цікавою для туризму. На першому місці з туристичних регіонів - Камчатка (26%). Друге місце за бажанням респондентів - Байкал (24%). А на третьому місці Алтай (11%).

Найбільше в російському туризмі людей цікавили унікальні «дикі» місця. За них респонденти віддали 34% голосів. А на питання «Чи плануєте ви в найближчому майбутньому більше подорожувати по країні?» 56% відповіли позитивно.

«З 2014 року в Росії різко зросла популярність внутрішнього туризму: сумарний турпотік по країні за 4 роки виріс майже на 77%. Цей результат отримано завдяки комплексній дії цілого ряду факторів. Підйом національної самосвідомості та патріотичних настроїв викликав у росіян бажання краще пізнати свою рідну країну », - повідомляють в Ростуризму.

Також наголошується, що в Росії покращилася туристична среда, з'явилося більше можливостей подорожувати, завдяки розвитку інфраструктури.

Скріншот з сайту Ростуризму

А на питання «Чи плануєте ви в найближчому майбутньому більше подорожувати по країні?

Новости