Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

дизайн інтер'єру алмати - Найцікавіше в блогах


Svetlana_Antonovich Четвер, 02 Июля 2015 р 9:21 ( посилання )


У канву сучасного стилю дизайнери Студії Елітних Інтер'єрів Luxury Antonovich Design майстерно вплели риси такого улюбленого ошатного стилю ар деко. У досконалості розкоші і комфорту є своє обличчя. І цей світлий, м'який, неймовірно затишний інтер'єр підтверджує це. Концепція легкого і світлого настрою інтер'єру покликана приносити власникам квартири відчуття вічного свята життя. Високі білі стелі прикрашають акуратні молдинги, лінії прихованої м'якою підсвічування, точкові світильники і по центру ніш масивні кришталеві люстри. Сучасне освітлення дозволяє, при бажанні, у вечірні сутінки створювати повну ілюзію сонячного дня. Лаконічний дизайн стелі триває багатим декором стін. Дзеркальні панно з фацетом підхоплюють переливи світла і, відображаючи прекрасні риси інтер'єру, розширюють простір розкоші. родзинкою в дизайн квартири Алмати вітальні є об'ємні панелі з чергуються глянцевих циліндрів молочного кольору. Пол з натурального мармуру лаконічно підкреслює загальне світлий настрій інтер'єру. За допомогою візерунків з різьбленого каменю дизайнери тонко позначили зону вітальні і зону їдальні. М'яка плюшева панель на одній зі стін з неглибокою утяжкой в ​​великі ромби створює відчуття м'якості і теплоти. Сучасна кухня з рівними глянсовими фасадами, немов розчинилася в просторі розкоші, завуалювавши сучасну кухонну техніку. Мармурові колони, мармурові стільниці, смуга мозаїки на кухонному фартусі, вишукані авторські світильники в інтер'єрі кухні, роблять її гідним продовженням загального пишноти апартаментів квартири. Тонке розуміння характеру власників будинку, глибоке знання сучасних технологій і бездоганне відчуття смаку дозволили талановитим дизайнерам створити справжнє досконалість комфорту.



1.

2.

3.

4.

Svetlana_Antonovich Середа, 01 Июля 2015 р 9:45 ( посилання )


Головне і незаперечне призначення спальні - це бути ідеальним місцем для відпочинку душі і тіла. А якщо апартаменти спальні не тільки комфортні, але ще і розкішні, то кожне пробудження, кожна хвилина відпочинку будуть здаватися неймовірно казковими, наповненими задоволеннями і впевненості в тому, що кожен день буде насичений приємними подіями, радістю і успіхами. Прохолодна гамма відтінків спальні, поєднання ніжної бірюзи і срібла ідеально підходить для апартаментів в особняку, який розташувався на березі блакитного моря. У спекотні літні дні тут віє ніжною прохолодою. Над ліжком масивна м'яка панель, на якій важкий текстиль, нагадує морську хвилю, немов утримувану великими перлинами. Сама по собі ліжко окремий, що задає тон всьому приміщенню елемент. Розкішна і зручна з благородним різьбленим декором ручної роботи, створеним за ескізами дизайнера, вона так і манить поніжитися зайву хвилинку. Захоплюють вишукані приліжкові овальні тумби перлового кольору з різьбленим декором, що повторює завитки декору на стінах і стелі. Плазмова панель в ошатною сріблясто бірюзовою рамі гармонійно вписалася в загальну картину. Дизайн спальної кімнати - віртуозне втілення вишуканості, ніжності і розкоші.



1.

2.

3.

4.

Svetlana_Antonovich П'ятниця, 12 Июня 2015 р 8:56 ( посилання )


Продовжуючи дизайн концепцію апартаментів будинку, стильний інтер'єр спальні від студії Luxury Antonovich Design стає гідною прикрасою будинку. Ті ж розкіш і пишність, але з більш милими і затишними рисами. Ті ж благородство, аристократизм і велич, але тут вони виглядають особливо затишно. І так прекрасно прокидатися і засинати вранці саме в такому інтер'єрі, в оточенні краси і вишуканості. Розкішні стелі покликані дарувати чудовий настрій. Прокидаючись, ловиш поглядом естетична довершеність дизайну стелі, і після цих приємних миттєвостей день обов'язково буде прекрасним. Незмінним атрибутом розкоші і комфорту є м'яка настінна панель. Талант і фантазія дизайнерів дозволяють надати їй неповторний вигляд. Безліч прекрасних матеріалів, фактур і елементів декору в руках дизайнерів перетворюються в досконалість краси, яке ніколи не повторюється. Головна героїня інтер'єру спальні, безумовно, розкішне ліжко. Висока м'яке узголів'я декоровано м'якою панеллю з оксамиту молочного відтінку. Глибока затяжка робить її особливо чарівною. Дизайн спальні просто заворожує своєю красою. Це розкіш з спокусливими і затишними нотками.



1.

2.

3.

Svetlana_Antonovich Вівторок, 09 Июня 2015 р 10:35 ( посилання )


Аура розкоші і комфорту нового тисячоліття в роботах Студії Елітних Інтер'єрів Luxury Antonovich Design відображає безмежні можливості, які нам дають сучасні технології. Свіжість ідей в класичних інтер'єрах надає їм неповторний шарм і робить їх ідеально місцем існування. Тим середовищем, де все бездоганно, де кожен елемент декору не випадковий, де інтер'єр, обіймає, огортає теплотою і комфортом. Дизайн будинку Алмати вражає вишуканими інтер'єрними рішеннями. Тут всі предмети декору розроблялися індивідуально за авторськими ескізами Олени Антонович. Викликає щирий захват і захоплення дизайн стелі. Плавні контури ніш, розкішні люстри, м'яке підсвічування, і, головні елементи, які надають стелі неповторний шарм, це капітелі колон з підсвічуванням, яка може міняти кольори і тони за допомогою спеціального пульта. В інтер'єрі гармонійно поєднується колірна гамма, матеріали і фактури, створюючи тим самим закінчену філософію розкоші і комфорту. У цьому приголомшливому дизайн проект відчувається тонка гармонія поєднання аксесуарів, королівський шик і гламур, витончена інтелектуальність і стиль. Чарівна класика від Лакшері Антонович дизайн, яка відображає розкіш нового тисячоліття.



1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Svetlana_Antonovich Вівторок, 02 Июня 2015 р 10:28 ( посилання )


Зняти втому, відчути насолоду, присвятити час своєму здоров'ю, отримати масу приємних емоцій. Всі ці моменти подарує домашня SPA-зона з басейном, дизайн якої розробили талановиті автори Олена Антонович і Світлана Антонович. Досить просторі апартаменти, які були виділені для цього інтер'єру, дозволили дизайнерам дати волю фантазії і створити палацову розкіш. Велика кількість мармуру обумовлено особливостями цього приміщення. Мармур не тільки служить чудовою прикрасою, але і виконує цілком практичні функції. Натуральний камінь прекрасно сусідить з вологою, яка властива спа-зоні. Великі вікна пропускають до приміщення достатню кількість сонячного світла, і дизайнери запропонували їх прикрасити лаконічними римськими шторами в бежевих тонах з великим орнаментом. В сутінки інтер'єр наповнюють прекрасними відблисками вишукані стелі, які прикрашені звивистими лініями підсвічування. Зона басейну плавно переходить в кімнату відпочинку з каміном, в якій так приємно розташується на м'якому дивані з натуральної шкіри і насолодитися хвилинами відпочинку. Такий інтер'єр - один з прекрасних моментів в нашому житті, що втілює щастя. Дизайн будинку Алмати став ідеальним середовищем існування для його власників, великої дружної родини зі своїми традиціями.



Svetlana_Antonovich П'ятниця, 15 Мая 2015 р 10:00 ( посилання )


Варіації з класичним стилем завжди відображають дух сучасної епохи і сьогодні Ваш будинок може бути ват таким розкішним архітектурним шедевром, який буде радувати не одне покоління. Вся гармонія класики, яка поєднує строгість ліній з ошатними архітектурними елементами, втілюється в яскравий вигляд розкішного заміського особняка. Вишуканість оздоблення та урочисте велич виходить від цієї будівлі. Колони, карнизи, балкони, балюстради оточують високі вікна. Завдяки цьому в будь-який час доби гра світлотіні на стінах будівлі надає йому додаткову красу і легкість. Світлотінь - відіграє велику роль у виявленні пластичних властивостей споруди, завдяки можна ідеально підкреслити пластику житлового будинку. Скати дахів вінчають цей архітектурний ансамбль, посилюючи гармонію і поєднання з ландшафтним дизайном. Дизайн котеджу Астана відображає грандіозні можливості Студії Елітних Інтер'єрів Luxury Antonovich Design. У композиції житлового будинку знайшли відображення вишукані конструктивні рішення. Це прекрасний архітектурний образ, який підкреслює респектабельність і бездоганний смак власників будинку.



Svetlana_Antonovich Вівторок, 12 Мая 2015 р 10:41 ( посилання )


У дизайн проект будинку класичний стиль дуже гармонійно переплетений з святковим стилем ар деко. Захоплює дух від захоплення центральна частина будинку, де розкішна сходи стала центральною віссю пишноти апартаментів будинку. Дизайнери інтер'єру, перейнявшись настроями і бажаннями власників будинку, особливу увагу приділили висвітленню. В результаті інтер'єр іскриться прекрасними переливами кришталю і блиском декоративних рішень в оформленні підлоги і стін. У мармурової гладі статі з вишуканими різьбленими візерунками відображаються відблиски розкішних люстр, які прикріплена до стелі другого поверху. Стеля, звідки бере свій початок люстра, прикрашений в кращих традиціях класичного стилю вишуканим ліпним декором, а також сучасної круглої нішею з акрилу з ніжно-блакитною підсвіткою. Великі сходи з плавними обрисами і круглим підставою виглядає дуже розкішно і граціозно. Ковані золочені завитки балюстради підхоплюють мотиви завитків візерунків на мармуровій підлозі. За сходами дизайнери інтер'єру студії LuxuryAntonovich Design розташували затишну вітальню. Тут прекрасним авторським рішенням стало переплетення мотивів оздоблення вікон і декору стін з об'ємними 3D панелями і текстильними. Поєднання благородного оксамиту, натурального шовку, мармуру, цінних порід дерева надають авторському інтер'єру аристократичні і шляхетні риси. Дизайн будинку Алмати став відображенням розкоші нової епохи і новим шедевром від талановитих авторів.




Новости