Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

КАЗКОВИЙ ТЕСТ-ДРАЙВ У BRAND EXPERIENCE CENTER

09 вересня 2017 року клієнти «АВИЛОН», офіційного дилера Jaguar Land Rover, провели сонячний суботній день в сучасному центрі Jaguar Land Rover Experience

09 вересня 2017 року клієнти «АВИЛОН», офіційного дилера Jaguar Land Rover, провели сонячний суботній день в сучасному центрі Jaguar Land Rover Experience. Понад 280 гостей «АВИЛОН» поринули в світ незабутніх відчуттів від керування автомобілями Jaguar і Land Rover на спеціально підготовленій трасі з досвідченими інструкторами Академії водійської майстерності Jaguar Land Rover.

Весь день на території Jaguar Land Rover Experience працювала «пряма лінія» з продажу та по сервісу. Гості ставили питання особисто директору з продажу Дмитру батів і директору з післяпродажного обслуговування Ігорю Боярському.

Крім того, в цей день гості заходу в числі перших змогли познайомитися з найбільш очікуваної новинкою року - абсолютно новим Range Rover Velar! Технологія віртуальної реальності дозволила всім охочим побачити новий автомобіль в натуральну величину і максимально докладно вивчити його особливості ще до старту продажів.

Неймовірні декорації і персонажі самої англійської казки «Пригоди Аліси в країні чудес» підтримували атмосферу - пригод в країні Jaguar Land Rover. Англію неможливо уявити без чашечки міцного чаю з молоком. Саме тому в головному шоу-румі гостей зустрічала незвичайна експозиція в концепції заходу - столик сервіровки до відомого у всьому світі англійської чаювання, за яким гостей зустрічав казковий білий кролик. У центрі шоу-руму були розміщені гігантські шахи на шахівниці, всі бажаючі змогли сфотографуватися в антуражності вітальні, а також створити свій власний букет або браслет з живих квітів на майстер-класі.

Партнерами заходу виступили Група компаній Цезар Сателіт, лідер ринку систем безпеки для автомобілів і нерухомості, і Виноторгова компанія Palais Royal, ексклюзивний дистриб'ютор всесвітньо відомих винних будинків, володар унікальної колекції «Легендарних Брендів».

Компанія «АВИЛОН» дякує всім учасникам захід. Фотозвіт про захід вже доступний на нашому сайті і на сторінках «АВИЛОН Jaguar Land Rover» в соцмережах.

До зустрічі на наступному заході і в дилерському центрі «АВИЛОН» Jaguar Land Rover!

ПОДИВИТИСЯ ФОТОЗВІТ

ПОДИВИТИСЯ відеозвіт

За інформацією про проходження тест-драйву і доступних автомобілях Jaguar Land Rover в нашому салоні звертайтесь за телефоном: +7 (495) 730-44-46.

Новости