Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бездомному пробачили борг за аліменти в 385.000 шекелів

джерело фото: Strana.co.il -новини Ізраїлю, світу, шоу-бізнесу 03/05/2017 17:27

Окружний суд Лода недавно звільнив бездомного батька сімох дітей від сплати аліментів. За інформацією порталу Ynet, за останні 20 років після розлучення з дружиною борг чоловіка перед Інститутом національного страхування ( «біту Леумі») склав 385.000 шекелів.
У 1997 році багатодітний батько розлучився з дружиною, і практично відразу ж став ухилятися від сплати аліментів. Через три роки на нього «завели справу» в «біту Леумі» і почали вимагати, щоб він все-таки повернувся до виконання своїх зобов'язань. За багато років борг чоловіки досяг 385.000 шекелів. Нещодавно він оголосив себе банкрутом.
У своїй заяві батько поскаржився на наявні у нього проблеми зі здоров'ям, а також психологічні проблеми. Він підкреслив, що у нього не вистачає грошей ні на ліки, ні на поїздки. Чоловік підкреслив, що змушений жити на допомогу в 2.162 шекеля на місяць, а також на різні пожертвування від благодійних організацій. Крім того, за словами багатодітного батька, у нього немає постійного місця проживання, і йому доводиться ночувати в притулках або громадських місцях.
Суддя вирішив, що при існуючих реаліях наявний у чоловіка борг перед «біту Леумі» позбавляє його права на гідне життя. Прийнявши до уваги низький рівень доходів боржника, суд звільнив його від виплати аліментів.

джерело: nashe.orbita.co.il радимо: Знайомства в Данії

Новости