Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ущелина метеликів (Орина) - Путівник по острову Крит, Греція

Ущелина червоних метеликів або ущелині Орина - ущелині в Греції. Одне з найкрасивіших ущелин Криту. У спекотні літні дні в ущелині Орина злітається велика кількість червоних метеликів, які шукають прохолоду і вологу в цьому надзвичайному місці.

У 1993 році при величезному пожежі ущелині зазнало катастрофи. Незважаючи на це природою і місцевою владою відновлена ​​його первісна краса. До пожежі в ущелині жило незліченну кількість червоних метеликів, які живуть там до сих пір, але в меншій кількості. А також особливістю ущелини є невеликі гірські річки і водоспади, які радують око протягом усього шляху. Ущелина умовно ділиться на три частини. У першій частині переважає рослинність. У другій частині існують гірські оброблені ділянки. Наближаючись до третьої умовної частини ущелини, відкривається вид на гори, що підносяться приголомшливої ​​краси.

Ущелина Червоних метеликів бере свій початок з селища Орина і тягнеться до села Кутсурас. Весь шлях походу займає 4 години влітку, взимку ж час походу збільшується через приплив вод в джерелах і водоспадах. Для полегшення походу є допоміжні покажчики.

Для полегшення походу є допоміжні покажчики

See in Google Maps

Новости