Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Практика прибирання в нашій школі була завжди - Олексій Пономарьов

https://www.tulapressa.ru/2016/09/praktika-uborki-v-nashej-shkole-byla-vsegda-ponomarev/

«Я завжди вважав, що в школі діти повинні навчитися тому, чому їх не можуть навчити батьки. У житті їм все стане в нагоді », - заявив в розмові з кореспондентом ІА« Тульська преса »директор МБОУ« Центр освіти - гімназія №1 », член Громадської палати Тульської області Олексій Пономарьов, коментуючи речення Міністра науки і освіти РФ Ольги Васильєвої про залучення школярів до прибирання класів.

Раніше ми писали, що глава відомства Міністерства освіти та науки виступила з пропозицією відродити прибирання шкільних приміщень учнями, а також роботу на пришкільних ділянках і сільські роботи.

Про те, як з цим є ситуація в гімназії №1 Пролетарського округу Тули, нам розповів директор Олексій Васильович:

«Така практика в нашій школі була завжди. Я працюю тут 28 років. У літню пору в школі проходить річна трудова практика з п'ятого класу. Найрізноманітніші форми праці, починаючи від волонтерських «Така практика в нашій школі була завжди загонів, закінчуючи пришкільній територією. П'ять днів по три години з перервою 30 хвилин. Тому територія і школа знаходяться в ідеальному стані. Кабінети прибирають учні з 4 по 11 клас. Класні кімнати закріплені за кожним, завжди прибираються, ніяких питань з прибирання не виникає. Перед канікулами обов'язково - генеральне прибирання. Учні початкових класів також беруть участь у прибиранні разом з батьками. Ми від цього ніколи не відходили. В тому числі, така ж ситуація і по столовій. Діти завжди допомагають накривати столи, прибирати. Все, як годиться », - розповів Пономарьов.

А що з цього приводу вважають читачі ІА «Тульська преса»? Свої коментарі ви можете залишати під новиною або надсилати на нашу адресу електронної пошти [email protected].

А що з цього приводу вважають читачі ІА «Тульська преса»?

Новости