Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кінець Александрова Таёжнік рятувальний

ДОСТУПНО До ДОСТАВКЕ
від 1 до 3 днів

Безкоштовна доставка при замовленні від 5 000 Акція не діє для великогабаритних (вагою понад 20 кг) і негабаритних (один з вимірів більше 1,2 м) товарів (крім вудилищ). З повними умовами акції можна ознайомитися тут

Рятувальний кінець Александрова є індивідуальним рятувальним пристосуванням і являє собою плавучий лин з петлею, оснащеної двома поплавками. В обов'язковому порядку рятувальними кінцями Александрова повинні бути оснащені надувні човни та байдарки. Подається потопаючому рятувальником з плавучого засобу або берега. Використовується на рятувальних постах (на пляжах, зонах купання) і на маломірних суднах. Виготовляється кінець Александрова зі стійкого до ультрафіолету поліпропілену або поліетилену, а для більшої плавучості заповнюється пінополіуретаном. Чи не розтріскується при ударах, витримує перепади температур від -60 ° С до + 60 ° С.

Виробництво Казань, "Тайговик". Довжина лина - 18м, лин - поліпропілен, поплавок-полістирол.

Інформація про технічні характеристики, комплекті поставки, країні виготовлення і зовнішньому вигляді товару носить довідковий характер і грунтується на останніх доступних відомостях від виробника.

Пропозиція з продажу товару дійсно протягом терміну наявності цього товару на складі.

Помітили помилку?

Помітили помилку?

Новости