Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Купівля продаж будинків в Туреччині Ізмір з фото

  1. переваги Ізміра
  2. Історія міста

При покупці будинків в Туреччині фото і відео далеко не завжди може передати всі нюанси нерухомості. Тому найкращим варіантом є особистий огляд або, по крайней мере, огляд довіреними особами, наприклад співробітниками нашого агентства нерухомості. Крім того що оглянути вони зможуть надати вам юридичну допомогу при купівлі вашого будинку в Ізмірі.

переваги Ізміра

Ізмір це місто, що входить до трійки найбільших в Туреччині Ізмір це місто, що входить до трійки найбільших в Туреччині. Його населення перевищує 2,7 млн. Чоловік. Також варто відзначити, що це другий за величиною порт в країні. Але, крім того, що це великий і розвинений місто, він ще й є великим туристичним центром. Саме тому покупка будинку в Туреччині саме в Ізмірі є вдалим придбанням.

Розташований на узбережжі Середземного моря, це місто може вам запропонувати не тільки море і пляжі. Він може похвалитися ще й чудовою стародавньою архітектурою. Так центральна площа міста - Конак Мейдани. Саме на ній розташовані всі найкрасивіші і значущі будівлі міста. Крім того багатьох вразять набережна на яку виходить площа, цілком можливо що вдома в Туреччині фото яких ви бачили, знаходяться саме на цій набережній. Плюс, завдяки тому, що на площу виходить головний автовокзал міста, тут завжди багатолюдно і шумно.

Саме тут знаходиться Годинникова вежа, яка є символом міста і продаж будинків в Туреччині в її околицях практично неможлива, так як вони є історичною спадщиною Саме тут знаходиться Годинникова вежа, яка є символом міста і продаж будинків в Туреччині в її околицях практично неможлива, так як вони є історичною спадщиною. Ця споруда 25 метрів заввишки побудовано ще в 1901 році. З тих пір вежа стала символом міста і його невід'ємною частиною. Також тут знаходиться одна з найкрасивіших мечетей - Яхли. Вона розташована поруч з будинком губернатора і побудована ще в 1754 році. З тих пір вона вражає не тільки місцевих жителів, а й туристів.

Якщо у вас є будинок Ізміра, то пройшовшись трохи далі від площі, ви знайдете музей образотворчого мистецтва і археологічний музей. Саме тут ви знайдете шедеври сучасних і стародавніх живописців міста і країни. Також тут ви знайдете безліч історичних реліквій, які залишилися після бурхливого історичного минулого цих місць.

Історія міста

А історія цих місць дійсно багата і будинок Ізміра дозволить вам познайомитися з нею ближче А історія цих місць дійсно багата і будинок Ізміра дозволить вам познайомитися з нею ближче. Так одним з найбільш значущих міст в околицях сучасного Ізміра був місто Пергам. Він був столицею Пергамського царства і був заснований приблизно в 12 столітті до Різдва Христового. Період свого розквіту він пережив в 3 - 2 столітті до нашої ери.

Саме в цей час бібліотека цього міста змагалася зі знаменитої Александрійської бібліотеки. Це призвело навіть до того, що правитель Олександрії заборонив продаж папірусу, який був основним матеріалом для письма в ті часи. До речі руїни цієї бібліотеки ви можете побачити і зараз. Вона знаходяться на вершині пагорба, вище, розташований лише храм Трояна.

Пергам був одним з найбільших міст свого часу. Так історики стверджують, що більше за нього були тільки Рим і Олександрія. І таке велике місто залишив після себе безліч пам'ятників, частина з яких знаходяться в Берлінському історичному музеї. Так туди вивезли вхід в храм Афіни, які вражає своєю красою і зараз. Також продаж будинків в Туреччині в Ізмірі процвітає завдяки унікальному театру, розташованому в Перга. Його акустика була настільки унікальна, що і зараз в напівзруйнованому стані його використовують для уявлень. А він був побудований ще в 4 столітті до Різдва Христового і вміщував до 3,5 тисяч глядачів.

Купівля будинку в Туреччині і в Ізмірі зокрема, дозволить вам не тільки насолодитися чудовим морем і пляжами міста, а й зможе значно розширити ваш кругозір.

Новости