Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсія Каїр - Олександрія від екскурсійного бюро Egypt Ramses Tour по Каїру, Олександрії в Єгипті

  1. Egypt Ramses Tour екскурсійне бюро Шарм-ель-Шейх-Таба, Хургадa Тематична екскурсія Каїр - Олександрія...
  2. Додати фотографії до місця
  3. Місця в екскурсії (День 1) (Каїр)
  4. Місця в екскурсії (День 2) (Олександрія)

Egypt Ramses Tour

екскурсійне бюро

Шарм-ель-Шейх-Таба, Хургадa

Тематична екскурсія Каїр - Олександрія від екскурсійного бюро Egypt Ramses Tour по Каїру, Олександрії в Єгипті з описом, фотографіями, списком відвідуваних місць, які можна подивитися на карті, порадами, що взяти з собою, докладними цінами на людину або групу, із зазначенням тривалості екскурсії . Ви можете забронювати екскурсію Каїр - Олександрія або ж задати питання екскурсійного бюро, зв'язавшись з ним безпосередньо.

Ви можете забронювати екскурсію Каїр - Олександрія або ж задати питання екскурсійного бюро, зв'язавшись з ним безпосередньо

формування PDF

Будь ласка, виберіть орієнтацію документа


Додати відгук

Додати фотографії до місця

Інформація про екскурсію

Тема Автобусна , розважальна Де проходить Каїр, Олександрія, Єгипет Надано «екскурсійне бюро" Egypt Ramses Tour "» Місце зустрічі Олександрія, Єгипет Тривалість 2 дні багатоденна Якою мовою Русский Група можна c дітьми, можна c маленькими дітьми Вартість на людину Дорослий: 140 $

Дводенна автобусна екскурсія Каїр Олександрія, чудова нагода дізнатися як про стародавньому Єгипті, так і сучасному.
1 день. Каїр
Немов міраж посеред нескінченної пустелі проглядається найбільше місто Африки - багатоликий Каїр. Це місто - музей під відкритим небом, в якому створювалася багатовікова історія. Він зберігає в собі множинні секрети і таємниці, відкрити які люди прагнули в усі часи.
Ви побачите Національний Каїрський музей, в якому збережена багатюща колекція давньоєгипетського мистецтва в світі. Гід розповість вам про всі експонати, які представлені вашій увазі. У Каїрському музеї виставлено більш ніж 120 тисяч раритетів всіх історичних періодів стародавнього Єгипту.
Після візиту в Каїрський музей вас чекає прекрасний обід в ресторані. Ви неодмінно побачите піраміди Гізи, найбажаніші і відомі пам'ятки всього Єгипту - піраміди Хеопса, Хефрена і Мікеріна. Разом вони утворюють центр великого некрополя Старої імперії. Недалеко від пірамід Гізи знаходиться Великий Сфінкс, який ось уже кілька тисячоліть охороняє свої Піраміди. Вас чекає традиційне відвідування парфумерної фабрики і музею папірусу. Ви придбаєте сувеніри на пам'ять про це багатолика і дивовижному місті. До вечора вас розмістять в готелі, після чого вас чекає знайомства з Каїром. Чудова прогулянка по Нілу на катері, де ви повечеряти і побачите шоу, надовго залишиться найяскравішим відчуттям.
2 день. Олександрія
Вранці після сніданку, в новому, комфортабельному автобусі ви поїдете в інший, абсолютно інший місто Єгипту - в Середземноморську Олександрію. Чудове місто було засноване Олександром Македонським і довгий час був постійним торговим центром Єгипту та інших країн. Також Олександрія була і є зараз, центром науки і мистецтва всього Єгипту. Місто, як і раніше незмінно привертає потоки шанувальників старовини та туристів усього світу. Саме тут кувалася історія, створювалися міфи, народжувалися царі. Ви побачите те місце, де колись височів легендарний Фаросский маяк, і де нині розташувався над східною гаванню форт Кайт-Бей.
У XV в. султан Ашраф з решти руїн маяка вибудував мусульманську фортецю з округлими башт і поверненими до моря бійницями. Ви обов'язково обійде знамениту Олександрійську бібліотеку, створену з ініціативи філософа і державного діяча Деметрія Фалерського, яка налічує до мільйона томів. Гід розповість вам історію про бібліотеку - вона згоріла за часів Цезаря, але була заново зведена в наші дні і відкрита для відвідувань туристів. Після бібліотеки, у вас буде обід в ресторані, після чого, ви зможете оглянути катакомби Ком аль Шукафа, що відносяться до I та II ст. н.е., давньоримський амфітеатр і колону Помпея. Далі повернення в Хургаду, в ваш готель.

Місця в екскурсії (День 1) (Каїр)

Каїрський єгипетський музей

Єгипетський Музей в Каїрі можна назвати хранителем історії і мистецтва Єгипту. У ньому можна знайти неймовірну кількість цікавих експонатів; таємниця деяких з них до цих пір залишається загадкою. Історичний центр Каїра Каїр - столиця Єгипту. Місто розташоване на правому березі Нілу і островах Рода і Замалік і є центром художніх ремесел. Єгипетський музей текстилю Єгипетський музей текстилю - перший спеціалізований музей на Близькому Сході і третій музей текстилю в світі. Єгипетський Музей в Каїрі можна назвати хранителем історії і мистецтва Єгипту

Місця в екскурсії (День 2) (Олександрія)

Бібліотека Александріна (Нова Олександрійська бібліотека)

В Олександрії просто неможливо пройти повз будівлю нової бібліотеки, розрахованої на зберігання понад 8 мільйонів книг, а її читальний зал здатний прийняти понад 2 тисячі читачів. Це найбільший в світі зал. Футуристична будівля бібліотеки було відкрито в 2002 році, а в створенні цього унікального проекту брали участь кілька десятків країн. Олександрійський Амфітеатр Римський амфітеатр Олександрії входить в плеяду пам'ятників, що складають надбання не тільки Єгипту, але і всього світу. Це грандіозна споруда відкрилося погляду археологів, які займаються вивченням історії Стародавнього світу, всього півстоліття тому. В Олександрії просто неможливо пройти повз будівлю нової бібліотеки, розрахованої на зберігання понад 8 мільйонів книг, а її читальний зал здатний прийняти понад 2 тисячі читачів

Написати повідомлення

Ваше повідомлення
відправлено

Новости