Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Топ-15 кращих кліпів Ріанни

До цієї співачці можна ставитися по-різному. Хтось її засуджує за надто відверте і навіть викликає образ життя, а для кого-то вона є прикладом. Як би там не було, не визнати яскраву індивідуальність Ріанни (27) неможливо. Її стиль неповторний, голос неповторний, а кожен відеокліп зірки хочеться переглядати знову і знову. По крайней мере, я це робити люблю. Сподіваюся, і тобі сподобається. Тисни на play і насолоджуйся!

Pon de Replay, 2015

Саме з цим синглом з дебютного студійного альбому Music Of The Sun загорілася яскрава зірочка барбадоської красуні. Своїм незвичайним тембром голосу і неабиякою зовнішністю Ріанна моментально привертала до себе увагу, а кліпом на пісню Pon de Replay із запальним танцем впевнено підкорила серця мільйонів.

Unfaithful, 2006

Несамовитий сюжет цього відеокліпу підкорив серця багатьох романтичних осіб. «Невірна» - саме так перекладається назва пісні, яка стала другою на альбомі A Girl Like Me.

Umbrella ft. JAY-Z, 2007

Цей трек, записаний спільно з репером Jay-Z (46), став одним з головних хітів 2007 року. У кліпі Ріанна стала
перед глядачами в абсолютно новому образі: коротко отстріженние чорне волосся і впевнений погляд. Від соромливою і милої дівчини не залишилося і сліду. Пісня займала перші місця у всіх світових хіт-парадах, звучала всюди, де тільки можна, і цілих сім тижнів очолювала хіт-парад Billboard Hot 100 в США. Саме після цієї пісні до співачки прийшла справжня слава.

Disturbia, 2008

Пісня була написана колишнім бойфрендом Ріанни Крісом Брауном (25), а режисером готичного кліпу став Ентоні Мендлер. Ріанна знову вразила глядачів сміливим чином, ставши на бік «темних сил». Сюжетна лінія вийшла по-справжньому страхітливою і нагадує фільм жахів. Ролик, безсумнівно, є одним з найяскравіших в репертуарі співачки.

Russian Roulette 2009

Автором пісні з промовистою назвою - «Російська рулетка» - стала сама Ріанна. Це перший сингл з її четвертого студійного альбому Rated R. У словах пісні і відеокліпі відбилися вся біль і переживання співачки після гучного скандалу з колишнім коханим Крісом Брауном (25), який жорстоко побив її в 2009 році.

Rude Boy 2010

Слідом за Russian Roulette виходить новий кліп, але вже з позитивним настроєм. Барвисті картинки в Карибському стилі, відверті наряди і запальні мотиви цієї пісні очолили всі музичні хіт-паради. Відео було високо оцінено критиками і фанатами Ріанни і внесло новий стиль в колекцію її відео.

Te Amo 2010

«Я люблю тебе», - співає Ріанна французької топ-моделі і актрисі Летиції Каста (36), яка взяла участь в зйомках кліпу на цю пісню. Дві красуні демонструють любов один до одного. Летиція постала в образі підступної спокусниці, а жертвою її чар, звичайно ж, стала наша улюблена Ріанна. Кліп вийшов настільки хвилюючим, що журнал Billboard назвав його найсексуальнішим відео Ріанни.

Only Girl 2010

Неймовірно барвисте і романтичне відео, зняте кліпмейкером Ентоні Мендлер. Красиві пейзажі, море квітів, на тлі яких красива і сексуальна Ріанна постає з вогненно червоним волоссям. Сонячне, позитивне відео повністю відповідає безтурботному тексту пісні.

We Found Love, 2011

Кліп про шалене кохання, в якій так добре і так важко один з одним. Пісня We Found Love написана самою Ріанною і, за її словами, вийшла дуже особистою, як, втім, і відео. Головний герой дуже схожий на Кріса Брауна (26), якого Ріанна все ще продовжувала любити. Ролик був гостро сприйнятий критиками через пропаганду агресії, сигарет і нездорових відносин.

Man Down, 2011

Кліп на пісню Man Down був знятий на батьківщині легендарного короля реггі Боба Марлі (1945-1981) - Ямайці. В одному з інтерв'ю співачка зізналася, що це її улюблені відео і пісня, в них передана вся колоритність жителів яскравою Ямайки. Драматичний, шокуючий і хвилюючий кліп запал в серця як шанувальників співачки, так і просто цінителів якісного музичного продукту.

Where Have You Been, 2012

Пісня з шостого студійного альбому Talk That Talk. Композиція Where Have You Been відноситься до жанрів данс-поп, техно, хаус, R & B і хіп-хоп. Незвичайні танці, сексуальні наряди і хвилюючий погляд. Відео вийшло фантастичним!

Diamonds, 2012

Передати всю глибину пісні зміг тільки кліпмейкер Ентоні Мандлер, який працював і над кліпами Russian Roulette і Man Down. Співачка постала перед глядачами в драматичному образі. За словами режисера, він намагався донести її переживання і то, через що їй пройшлося пройти. Здається, він впорався на відмінно! Відео стало одним з найкрасивіших творінь серед кліпів співачки.

What's My Name? ft. Drake, 2012

Ріанна мрійливо прогулюється по Нью-Йорку, наспівує пісню, привертаючи до себе увагу перехожих. А в одному з магазинчиків стикається з незнайомцем, і між парочкою зав'язуються романтичні стосунки. До речі, роль коханого грає репер Дрейк (28), з яким, за чутками, після зйомок кліпу у співачки і справді був роман. Правда, недовгий.

What Now, 2013

Емоційний текст пісні в повній мірі відбився в сюжетній лінії кліпу. У ньому немає божевільних декорацій і частої зміни нарядів. Зате є Ріанна, візуально й емоційно відкрита глядачам. Відео сильно відрізняється за стилістикою від інших кліпів співачки.

FourFiveSeconds, 2015

Найсвіжіша творіння співачки, в якому взяли участь легендарний Пол Маккартні (72) і один з найвідоміших реперів - Каньє Уест (37). Відеокліп виконаний в мінімалістичному стилі, адже, коли в одному ролику задіяні такі світові зірки, більшого й не треба.

What's My Name?

Новости