Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Завантажити гру Фішдом 3: Колекційне видання безкоштовно

  1. (Казуальні міні-ігри: Три в ряд / кульки) Акваріум - дивовижна річ. Як заспокоює нерви і наводить...
  2. Завантажити гру Фішдом 3 безкоштовно:
  3. Найпопулярніші ігри в жанрі «Три в ряд / кульки»:

(Казуальні міні-ігри: Три в ряд / кульки)

Акваріум - дивовижна річ. Як заспокоює нерви і наводить на приємні роздуми чужий, і скільки сил, засобів і часу пожирає свій! Але переживати не варто, добра компанія «Алавар» завжди придумає, як вам допомогти!

Ідея з віртуальним акваріумом, в якому живуть віртуальні рибки і красуються віртуальні водорості, успішно витримала вже третє перевидання, а тепер гра «Фішдом 3» вийшла в колекційному варіанті. Відразу про те, чим відрізняється він від простого: в колекційному виданні третього Фішдома ми побачимо розширений асортимент декору в ігровому магазині, а після досягнення 30 рівня отримаємо доступ до бонусним главам. Так, тут є рівні, як в самій натуральній рольовій грі, і їх досягнення відкриває доступ до нових ігрових предметів і можливостям. У грі Фішдом 3 навіть наш акваріум (а їх можна завести декілька) отримує рівні і нагороди за прикраси і комфорт, що теж йде тільки на користь нам і нашим балакучим рибкам.

Твій віртуальний акваріум

Так-так, на відміну від живих і справжніх рибок, наділених непереборною тягою до суїциду натомість волі до життя, віртуальні рибки яскраві, бадьорі, веселі і невпинно базікають самі з собою і з нами. З ними можна пограти, а ще час від часу їх доводиться годувати і чистити акваріум спеціальною губкою. Якщо цього вчасно не зробити, рибки неодмінно привернуть нашу увагу, щосили вигукуючи свої вимоги.

Ну а тепер про головне: як в новому Фішдома добувати кошти на облаштування акваріума і покупку нових рибок. Так, власне, так само, як і в старому! Для цього ми граємо в найпростішу з казуальних забав - міні-гру «три в ряд». Збираємо фішки, які повністю відповідають тематиці: з рибками, раками, коралами, водоростями, акулам та іншими підводними атрибутами. Наявні як фактори, що ускладнюють проходження рівня (ланцюга, ящики, каміння), так і бонуси, що спрощують його (ціла колекція вибухових речовин). За швидкісне проходження, комбо-ланцюжка і використання бомб ви отримуєте премії. Але якщо хочеться просто розслабитися - відключіть в налаштуваннях гри таймер і ліниво тикайте в кнопочки.

Так що скачайте гру Фішдом 3 прямо зараз і почніть створювати власний віртуальний акваріум з яскравими рибками. До речі, за традицією, ваш акваріум може демонструватися вам в якості скрінсейвера. Ідеальний варіант!

Завантажити гру Фішдом 3 безкоштовно:

Завантажити гру Фішдом 3 безкоштовно:

Лічильники: 5006/544 | Теги:

Найпопулярніші ігри в жанрі «Три в ряд / кульки»:

Всього коментарів: 0

Новости