Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

шеф Піца

  1. Опис гри:
  2. Скріншоти з гри Шеф Піца

Опис гри:

Можливість створення власної піцерії і управління нею дарує міні гра «Шеф Піца». На перший погляд просте заняття, незабаром починає ускладнюватися, і Вас наздоганяє усвідомлення складності протікання всіх процесів в управлінні пиццерией.

Однак якщо активізувати всі зусилля на благо розвитку, саме Ваша піцерія стане найбільш відвідуваним місцем у місті. Розібравшись у всіх нюансах професії, і використовуючи свої знання, Ви станете кращим ресторатором!

Пам'ятайте, основне правило закладу: «Смачна піца зобов'язана приносити радість клієнтам», тоді бізнес буде процвітати. Абсолютний успіх вимагає повної віддачі, і якщо Вам вдасться швидко освоїти основні процеси - Ви поза конкуренцією.

Недостатньо мати кулінарний талант і робити смачну піцу. Для відвідувачів важлива обстановка і унікальна тепла атмосфера. Всіма цими питаннями має займатися Ви в особі власника піцерії. Звичайно, на певному етапі, Вам знадобиться спеціалізована техніка для створення унікальних страв.

Клієнти повинні вживати продукти найвищої якості. Також необхідно регулярно балувати їх новими складними стравами і вдосконалювати меню. Для вирішення цієї та інших завдань Вам знадобитися відвідування курсів кулінарів і нові рецепти.

Скріншоти з гри Шеф Піца

На нашому сайті можна безкоштовно скачати гру "Шеф Піца" без реєстрації, просто натиснувши кнопку "грати". Після скачування файлу, запустіть його і дочекайтеся повної установки на Ваш комп'ютер. Безкоштовно вам надається 30 хвилин, повна версія гри буде доступна відразу ж після зняття обмежень від Алавар. Для цього, виберіть один з відповідних способів оплати і введіть отриманий ключ до гри. Клієнт гри "Шеф Піца" російською мовою.

Рекомендовані ігри:

Новости