Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гра Магнат Сочі | Міні ігри онлайн

  1. Скріншоти гри Магнат Сочі:

Новина про гігантський спадщині звалилася на Алекса і Марію як сніг на голову

Новина про гігантський спадщині звалилася на Алекса і Марію як сніг на голову. Вони й гадки не мали, що двоюрідний дядечко був власником заводів, газет, пароплавів ... і величезного туристичного комплексу на березі Чорного моря. За умовою заповіту скромну частину бізнесу отримає кожен спадкоємець. Але тільки той, хто заробить більше грошей за відведений термін, успадкує все інше.

Вам належить узяти на себе управління розважальним комплексом і грамотно розпорядитися отриманим капіталом. Грошей не так вже й багато, але їх цілком вистачить на будівництво пари котеджів і закусочної. Кошти, що залишилися можна використовувати для покупки будівельних матеріалів, навчання додаткових робочих і ремонт старих будівель. Чим комфортніше буде курорт, тим більше туристів захочуть в ньому зупинитися. Тому не шкодуйте готівки і постійно покращуйте свої володіння. Але робіть це якомога швидше, адже ваш шкідливий кузен напевно спробує вас випередити.

Крок за кроком котеджі перетворяться в п'ятизіркові готелі, закусочні - в ексклюзивні ресторани, а тісні басейни - в комфортабельні аквапарки. Побудуйте свою імперію розваг і подаруйте гостям першокласний відпочинок!

Скріншоти гри Магнат Сочі:

З грою «Магнат Сочі» також качають гри:

Розміщено в: ігри , Логічні ігри

Новости