Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Шарджі

  1. Основні види відпочинку в Шарджі
  2. На замітку!


Відпочинок в Шарджі - прекрасна можливість відпочити в садах і парках, на пляжах Оманської і Персидської заток, а також познайомитися з культурою Аравійського півострова і активно провести час.

Основні види відпочинку в Шарджі

  • Екскурсійний: на екскурсії ви пройдетеся по торговій вулиці Al Wahda Road (тут можна купити, як вироби кустарних майстрів, так і продукцію відомих брендів), побуваєте на Золотому ринку, в Історичному, Науковому, Археологічному музеї, побачите меморіал "Об'єднання", мечеть короля Фейсала, фортеця Бейт Аль Набуда.
  • Активний: всім бажаючим надається можливість політати на повітряній кулі, пограти в гольф в гольф-центрі "Golf and Shooting", зайнятися дайвінгом або віндсерфінгом, відправитися в сафарі-тур на джипі по Аравійській пустелі.
  • Сімейний: батькам варто відвести своїх дітей в зоопарк Arabian Wild Life Center (тут можна побачити гепардів, оленів, бабуїнів, вовків, змій, скорпіонів, а також прогулятися по спеціальній зоні, призначеній для прогулянок), парк "Аль-Маджаз" (тут можна покататися на найбільшому Колесі Огляду в Еміратах, побачити Співаючі фонтани, покуштувати місцеву кухню в розташованих поруч національних ресторанах), Акваріум Sharjah Aquarium, парк розваг Aljazeera Park.
  • Пляжний: відпочити можна, як на громадських, так і приватних пляжах, що належить певним готелям. Так, варто звернути увагу на біло-піщаний пляж Coral Beach, де можна зайнятися снорклінгом або покататися на водних лижах.

Ціни на тури в Шарджу

Відпочивати в Шарджі найкраще в жовтні-листопаді і березні-квітні, тому найдорожчі тури реалізуються в високий сезон - навесні і восени. Трохи заощадити можна, приїхавши сюди взимку (виняток - новорічні та різдвяні свята), коли починається сезон знижок (вас чекає захоплюючий шопінг і торгові фестивалі). Найдешевші тури реалізуються влітку, оскільки в цьому еміраті в цей час стає дуже жарко (+ 40-50˚ C).

На замітку!

Варто врахувати, що в Шарджі діє "сухий закон" (тут не тільки не можна вживати алкоголь, але навіть мати його в багажі). З'являтися в громадських місцях неприпустимо в одязі, що не прикриває руки, коліна і шию. Щоб не бути оштрафованим, сміття доцільно викидати виключно в спеціально призначені для нього урни.

Оскільки громадського транспорту в Шарджі немає, то пересуватися по емірату ви зможете на таксі або на готельних автобусах.

Пам'ятними подарунками з Шарджі можуть стати ювелірні прикраси, висококласний текстиль, електроніка, арабська парфумерія, килими, пляшечки з кольоровим піском, кава і кавові приналежності.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 09.02.2015


Фотографії відпочинку в Шарджі

Популярні статті



Новости