Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сумській автомобільний клуб


Береза. Лист дуже товстий і розкладається повільно, але це прекрасний засіб для природного лікування у безхребетних і риб різних виразок, грибкових і бактеріальних інфекцій (захворювань). Так, жителі акваріумів теж хворіють, на жаль!
Волоський горіх. Зелене листя горіха - прекрасне антисептичний засіб для профілактики і лікування інфекцій бактеріальних і грибкових не тільки для людини, але і для креветок.
Допомагають при різних видах пошкоджень і грибкових ураженнях. Також мають антибактеріальну властивість, за рахунок вмісту в них гумінових кислот, ензимів, таніну і хлорофілу. Використовуються (також, як листя дуба / бука) як додаткова підгодівля, і віддають свої корисні властивості в акваріумі в середньому протягом 1 місяця.
Вільхові шишечки - тільки для профілактики захворювань (діє антибактерицидними) або грибкових уражень (але ні як не для лікування, або тільки, як доповнення до лікування), також трохи знижують рН, (у випадку з низькому КН, це відбувається в більшій мірі).
Листя всіляких різновидів клена, бука, дуба, вільхи, граба, лісового горіха (ліщини), яблуні, персика, груші, інжиру, каштана, магнолії і багатьох інших дерев можна пропонувати креветок: більш товсті листи будуть з'їдатися довше, більш тонкі - швидше.


годую креветок горіховими вже місяць.
креветки стали яскравіше кольором. вода набула зеленувато-коричневого кольору.
всі задоволені

Звинуватити мене в тому, чого я не робив - значить подати мені ідею !!!

Новости