Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

NEWSru.com :: 32-річну Мішель Родрігес зняли, коли вона цілувалася на яхті з новою подружкою

32-річна американська актриса Мішель Родрігес, коли справа доходить до обговорень її сексуальної орієнтації, вважає за краще це спростовувати

32-річна американська актриса Мішель Родрігес, коли справа доходить до обговорень її сексуальної орієнтації, вважає за краще це спростовувати. Але краще один раз побачити, ніж сто разів почути. І картинка красномовніше за слова, відзначає портал Radaronline .

Видання публікує фото відпочиває на яхті Родрігес в момент, коли вона цілує невідому дівчину в бікіні. Актриса зараз відпочиває в Порто Черво - містечку на півночі Сардинії, центрі престижного курорту Коста Смеральда (в перекладі з італійського "смарагдовий берег"). Це елітне місце відпочинку, облюбоване багатьма світовими знаменитостями.

Видання нагадує, що Родрігес в 2006 році відверто заявила в одному інтерв'ю, що любить "експериментувати з обома статями". Пізніше про свою лесбійської зв'язку з Мішель Родрігес заявила актриса Кристанна Локен.

Взагалі зірка фільму "Форсаж 4" і серіалу "Lost" регулярно то дає приводи думати про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію, то спростовує їх.

Навесні цього року на прем'єрі фільму зі своєю участю "Глобальне вторгнення: Битва за Лос-Анджелес" вона заявила журналістам: "Я - не лесбіянка. Мічі любить ковбаски (чоловічі члени)".

У 2009 році вона заявила, що взагалі не збирається розкривати подробиці свого сексуального життя. "Якби я хотіла розповісти людям, що я роблю зі своїм піхвою, я б вже давним-давно зняла сексуальне відео. За великим рахунком, люди ні про що не знають до кінця", - сказала Родрігес.

Незважаючи на те, що актриса неодноразово заявляла, що не любить жінок, в "рожевому" світі вона є кумиром. У 2007 році її фото навіть з'явилося на обкладинці лесбійського журналу "Curve", який повідомив про її орієнтації. Тоді Родрігес розлютилася і заявила, що "журнал вирішив повідомити про це, виходячи тільки з чуток і своїх власних підозр ... У мене багато прихильниць-лесбіянок, і незалежно від того, чому вони люблять мене, я не буду уникати нікого, хто проявляє справжню, а не психічно збочену любов ... ". Правда тоді ж актриса помітила, що проти того, щоб в цій справі "ділити людей на категорії".

Новости