Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найщедріші акції до Дня святого Валентина в ресторанах Москви

  1. Десерти Давня як світ, страшно банальна, але, ймовірно, неминуча тема. В цьому році в ресторані...
  2. сети
  3. Подарунки, знижки, конкурси
  4. видовища

Десерти

Давня як світ, страшно банальна, але, ймовірно, неминуча тема. В цьому році в ресторані «Балкон» подаватимуть червоні і білі серця - всім гостям без розбору: і парочкам, і одиноким. Головне, щоб ви любили солодке.

У ресторані Bjorn 14 лютого можна буде спробувати бурякові цукерки з журавлиною і гірким шоколадом. Тільки ось подадуть їх не як десерт, а на самому початку вечері. Ну що ж, креативність - наша перевага!

В L'éclair De Genie подбали про те, щоб ви могли забрати десерт з собою. Спеціально к 14 февраля Крістоф Адам підготував еклери з малюнками у вигляді половинок серця, а також з освідченням у коханні. Дарувати їх краще парами, щоб зображення на двох еклери з'єднувалися в ціле серце. А еклер з підписом «Я тебе люблю» може стати довгоочікуваним (ну ми сподіваємося!) Визнанням для вашої другої половинки.

) Визнанням для вашої другої половинки

14 лютого в ресторані Villa Rosa гостям запропонують серця у вогні - ні багато, ні мало.В половинку лимона Лучано закладає афродизіаки: обсмажені кальмар і креветку і цибулю порей, зверху накриває пухнастим хмарою соляної шуби, трохи підфарбованою буряковим соком, і ефектно фламбує біля столика .

Шампанське (та інше)

У новому рибному ресторані Андрія Деллоса «Хвиля» welcome від Будинку шампанських вин Ruinart. А при замовленні келиха або пляшки шампанського Ruinart Rose ви отримаєте карту з унікальним кодом, при активації якого зможете відвідати один з музеїв сучасного мистецтва.

А при замовленні келиха або пляшки шампанського Ruinart Rose ви отримаєте карту з унікальним кодом, при активації якого зможете відвідати один з музеїв сучасного мистецтва

Геть сердечка, трояндочки і солодке ігристе! Даєш м'ясо і вискарь! Запрошуйте кавалера в ресторан Meatless, де для нього приготують ідеальний стейк, а з нагоди свята наллють віскі абсолютно безкоштовно.

14 лютого всім парам закоханим або просто симпатизують один одному в ресторані Peter Cafe подарують по пляшці вина - білого чилійського, дуже непоганого. І ще запропонують абсолютно безкоштовно легкі закуски від шефа - брускетти з трохи подмарінованним конкасе з томатів.

До дня закоханих Шеф-бармен Mandarin Combustible bar Денис Шалімов підготував спеціальний коктейль Be My Valentine. Це сауер фіалкового кольору, приготований на основі сухого джину, витриманого на квітках лаванди. Коктейль прикрашений домашнім льодяником з квіткою фіалки. Безплатно не наллють, доведеться видати 590 рублів. Зате красиво!

Зате красиво

Ресторані Saxon + Parole 14 лютого не тільки прикрасять пелюстками троянд і свічками, а й наллють шампанське всім - абсолютно всім гостям!

Ну а якщо алкоголь ви не п'єте, то вам варто заглянути в закусочну «Воронеж» на Пречистенці. У День святого Валентина закоханих чекають безкоштовні молочні коктейлі, спеціально для нього і для неї: вони стануть відмінним супроводом улюбленим бургерам.

сети

У всіх ресторанах Володимира Перельмана (I Like Wine, I Like Bar, I Like Wine 2.0, Beer & Brut, I Like Grill) сет з 12 устриць і двох келихів шампанського подаватимуть за 1900 рублів.

0, Beer & Brut, I Like Grill) сет з 12 устриць і двох келихів шампанського подаватимуть за 1900 рублів

У ресторані Christian закоханих чекає сет від Крістіана Лоренцини . Він складається з четврех позицій: «Крудо ді маре», «Золоте різотто», коктейль «Сгроппіно» і десерт «Манго» (вартість вечері на двох - 10500 руб.) Під легкі джазові стандарти та романтичні мелодії у виконанні інструментального дуету Bella Roma.

У Saperavi Café підготували особливу сет-меню, яке можна розділити з половиною в залежності від уподобань: йому - курячий салат з ківі, їй - сирний «мішечок» з молодим сиром і бланшованими овочами, йому - філе яловичини з копченими анчоусами, глазурованої морквою, картопляним пюре і соусом з ялівця і мадери, їй - квар з крабовим м'ясом, ікрою летючої риби та кремом з цвітної капусти. На десерт заготовлений сирний торт з полунично-базиліковим соусом на подушці з пісочного тіста з насінням коноплі (ого-го!). «П'янкий» атмосферу свята забезпечать два келихи вина - біле і червоне - включені в сет. Вартість сету на двох - 3000 руб.

Севічерія Latinos запрошує на спеціальний романтичний і еротичний сет з: перуанського класичного севиче, еквадорського севиче з трьох видів риби, севіче з аргентинських лангустин і пляшки ігристого Undurraga brut rose. Вартість всього 1900 рублів, що дорівнює знижці 50% тільки 14 лютого.

Вартість всього 1900 рублів, що дорівнює знижці 50% тільки 14 лютого

Шеф-кухар «Остер Бьянка» Мірко Калдине експериментує з афродизіаками . На гаряче він пропонує замовити равіолі з Буррата з в'яленими помідорами з томатним соусом з крабом і овочами (1900 руб.) Або половину омара по-каталански зі свіжими овочами (1690 руб.). На десерт - мільфей з ягодами (490 руб.).

Подарунки, знижки, конкурси

Обдаровувати закоханих збираються в квест-кафе «Шматочки». Але врахуйте: просто так вам нічого не дістанеться. Доведеться провести весь вечір, прикутими один до одного наручниками (плюшевими!). Задоволення сумнівне, але вам же теж цікаво, що там за подарунок, м?

У ресторані «Чавунний міст» своїх гостей ну дуже люблять і цінують! Тому 14 лютого всім відвідувачам ресторану шеф-кухар і бармен підносять комплімент -чашку ніжного овочевого супу-пюре, Брускети з сьомгою домашнього посолу і келих ігристого вина. А в кінці вечері ще й порцію домашнього ягідного мармеладу дарують, щоб удома можна було вечір продовжити. Чудовий подарунок, треба брати!

В Forte Bello 14 лютого на всіх гостей пригощатимуть традиційними печивом з передбаченнями. В цей же день ресторан знизить ціни на 20% на нові страви для двох.

Ресторани проекту foodmarket в універмазі «Кольоровий» будуть щедрі на подарунки, якщо ви не полінуйтеся заздалегідь забронювати столик на двох в одному з них. У ресторані Colors вас чекає пляшка в просекко в подарунок, а в Have A Nice Day - два келихи просекко і десерт. Ну а в Tapas х pintxos bar досить замовити дюжину устриць - тоді пляшка домашнього вина ваша абсолютно безкоштовно!

Андреа Галлі, шеф-кухар ресторану Piccolino, підготував спеціальну Love Menu, яке буде діяти з 14 лютого по 8 березня. У цей період у кожного гостя буде шанс виграти поїздку на озеро Гарда (включаючи квитки) і провести дві ночі в готелі Lefay Resort & Spa Lago di Garda.

У День святого Валентина шеф-кухар ресторану «Сир» Мірко Дзаго приготує гастрономічний сет, а сомельє Олег Пономарьов запропонує ігристі вина з 30% знижкою.

На «горищі» закоханих фірмовий коктейль «На лабутенах» об'ємом 1,2 літра за спеціальною ціною зі знижкою 50%. Найазартніших запросять взяти участь в конкурсі на найдовший поцілунок, переможці якого отримають при у вигляді пляшки ігристого.

Якщо подарунок ви хочете не отримати, а подарувати, то поспішайте в «Хлібну лавку», де можна купити цілу картину їжі! У складі пляшка ігристого, брусничне варення, сир «Камамбер», мед, плитка темного шоколаду, горіхи, цукерки ручної роботи, мармелад в асортименті, макарони в красивій упаковці і навіть плюшевий ведмедик бонусом. Ціна такої краси - 6900 руб.

видовища

Головною фішкою 14 лютого в ресторані STAGE стане виступ музичного проекту ARFASOUND - чотирьох прекрасних дівчат, віртуозно грають на арфі, скрипці, флейті, і віолончелі. Всі закохані отримають подарунки від ресторану і компліменти від шеф-кухаря - черемховий торт, печива з чарівними прогнозами.

У ресторані Hills виступить французький шансоньє Жеже де Монмартр, який створить чарівну атмосферу. Початок концерту о 20.00.

У ресторані Tutto Bene 14 лютого гостей чекає кавер-група I like, а також анімація з мімами. Також в програмі спеціальні страви для закоханих від шефа Массіміліано Монтіролі.

На честь дня всіх закоханих Funny Cabany запрошує гостей зануритися в спекотну атмосферу Мексики, капелюхів сомбреро і запальних національних пісень. Розділити Мексику на двох пропонує шеф-бармен Funny Cabany Віталій Єкименко разом з коктейлем (590 руб.), Розпалює почуття і пробуджує найсміливіші бажання. Напій на основі текіли, лікеру з фейхоа, ігристого вина, peyshaud's і персикового біттера. А яка Мексика без музики під гітаррон, віолу, скрипку, трубу? З 19.30 починається виступ маріарчі. А на десерт не забудьте замовити солодких закоханих поросят.

У ресторані Turandot виступлять солісти шоу «Голос» Анастасія Главатских і Роман графів. Спеціальний сет від шеф-кухаря Дмитра Єремєєва з секретним десертом за 4500 руб. додається!

додається

Як щодо того, щоб помилуватися засніженій Москвою ... з корабля? Закоханих, які піднімуться на борт яхти флотилії «Редіссон Ройал» чекає розіграш щедрих призів: прогулянка на двох в салоні першого або Royal класу, сертифікати від Державного Історичного музею, сертифікати салону краси Saco і інші призи від друзів і партнерів рейсу. Вартість квитка на двох - 5600 рублів. Висаджування в салоні: 50 столиків на 2 персони. У програмі жива музика і чудовий настрій!

У ресторані Максима Волкова The Mad Cook 14 лютого на всіх закоханих чекають музичні сети від DJ Antonio з 19:00 і весь день комплімент від шеф-кухаря - авторський чізкейк з малиновим соусом.


Задоволення сумнівне, але вам же теж цікаво, що там за подарунок, м?
А яка Мексика без музики під гітаррон, віолу, скрипку, трубу?
З корабля?

Новости