Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Flixbus в Європі: дешеві автобусні квитки в 2019 (+ відгук)

  1. Карта маршрутів Flixbus
  2. Розклад автобусів Flixbus
  3. Як купити квиток Flixbus
  4. Автобуси Flixbus: мій відгук

Напевно, багато хто з вас знають про існування лоукост-авіакомпаній (для тих, хто не знає - це такі а / к, які встановлюють дуже низьку вартість перельоту, аж від 5 євро, за рахунок зменшення витрат на реєстрацію пасажирів, перевезення багажу, харчування, використання «дорогих» аеропортів і т.д.) Але для економних мандрівників є ще і лоукост-автобуси. Автобуси Flixbus саме такі.

Карта маршрутів Flixbus

Фліксбас   - молодий автобусний перевізник, створений в Мюнхені 2013 році молодими підприємцями, а за кілька років ця компанія «захопила» всю Європу - маршрутна мережа охоплює Францію, Італію, Австрію, Нідерланди, Хорватію, також на цих автобусах можна дістатися до країн Скандинавії, Іспанії, Англію і Східну Європу Фліксбас - молодий автобусний перевізник, створений в Мюнхені 2013 році молодими підприємцями, а за кілька років ця компанія «захопила» всю Європу - маршрутна мережа охоплює Францію, Італію, Австрію, Нідерланди, Хорватію, також на цих автобусах можна дістатися до країн Скандинавії, Іспанії, Англію і Східну Європу! А ціни на поїздку починаються від 5 євро! А під час розпродажів і ще дешевше!

Маршрутну мережу автобусів Фліксбас можна подивитися на цій схемі (щоб збільшити, натисніть «відкрити картинку в новому вікні»):

Маршрутну мережу автобусів Фліксбас можна подивитися на цій схемі (щоб збільшити, натисніть «відкрити картинку в новому вікні»):

Також можна знайти відповідний маршрут за допомогою інтерактивної карти https://www.flixbus.ru/marshruty

Розклад автобусів Flixbus

Розклад автобусів можна також дізнатися на офіційному сайті flixbus.com в розділі Маршрути / Розклад і зупинки.

Тут можна побачити адресу і розташування на карті автобусних зупинок в тому чи іншому місті, наприклад, Генуя (Італія):

Тут можна побачити адресу і розташування на карті автобусних зупинок в тому чи іншому місті, наприклад, Генуя (Італія):

У сусідніх вкладках - розклад. Прибуття і відправлення автобусних маршрутів з цієї / на цю зупинку:

Прибуття і відправлення автобусних маршрутів з цієї / на цю зупинку:

Також розклад Ви побачите, коли захочете купити квиток flixbus

Як купити квиток Flixbus

Щоб купити квиток на автобуси по Європі Фліксбас необхідно зайти на офіційний сайт і в форму пошуку ввести інформацію про поїздку. До речі, сайт працює і російською мовою!

У нас є кілька варіантів, при тому, що я вибрала тільки одну зупинку - Турин. На різні рейси ціни різні, на один рейс є навіть заявлена ​​мінімальна ціна 5 євро. Але час це мені не підходить. В іншому б випадку, я вибрала квитки за 5 євро, наприклад, тут:

Вибираємо рейс о 10:35 за 7.90 євро і натискаємо «Забронювати 1 місце»

Все, квитки в «Кошику», переходимо до оплати

Якщо Ви - за захист навколишнього середовища, можете сплатити додатковий внесок 16 центів. Але, напевно, для Росії це поки дико, але хочеться сподіватися, що і ми коли-небудь до цього доростемо :)

Вибираємо спосіб оплати, вводимо email і оплачуємо.

Вибираємо спосіб оплати, вводимо email і оплачуємо

На наступному етапі можемо завантажити ваучер, встановити мобільний додаток

На наступному етапі можемо завантажити ваучер, встановити мобільний додаток

Також це зробити можна з листа, який прийде на електронну пошту. Якщо бронюєте російською, будьте готові, що підтвердження на пошту прийде на німецькому))) Ось така особливість!

Автобуси Flixbus: мій відгук

До фліксбасу я придивлялася давно. Постійні акції, квитки по 1 євро, та й без акцій ціни більш, ніж приємні. Як я вже писала, всього від 5 євро. Фліксбас я навіть рекомендувала, як один з варіантів дістатися з Меммінгена в Мюнхен .

Фліксбас я навіть рекомендувала, як один з варіантів дістатися з   Меммінгена в Мюнхен

Зелені автобуси Flixbus в Турині

Ось недавно настала і моя черга познайомитися з цією компанією. У нашому квітневому подорожі по Італії та Іспанії користувалися автобусом Flixbus ми двічі. Обидва рази в Італії. Перша поїздка - з Турина в Геную за 7.90 євро. Автобус прибув практично вчасно, буквально з запізненням 2-5 хвилин. Але як я зрозуміла, Турин - це початкова точка маршруту, який закінчується в Анконі.

Посадка в автобус до Генуї

Взагалі автобуси компанії Flixbus - помітні, яскраво-зелені, але по нашому маршруту йшов інший, мабуть, підмінний. На жаль, вай-фаю в ньому не було, як і електричних розеток. За що водій неодноразово вибачився. В цілому, автобус комфортабельний, з туалетом і з багажним відділенням. Посадка в автобус проходила на прізвище (водій відзначав у своєму гаджеті «галочками»), проте ваучер або мобільний додаток у вас має бути. Прибутки в Геную ми також вчасно, незважаючи на те, що здавалося, що запізнюємося. Відстань близько 170 км подолали за 3 години (з зупинками в Турині і Савоне). Невелике відео, зняте під час руху. По правій стороні видніються Французькі Альпи :)

Другий маршрут - з Генуї в Пізу за 5 євро. Тут вже був традиційний зелений автобус зі збільшеним простором для ніг, розетками у сидінь і, звичайно, вайфай, який навіть непогано відправляв фотографії. При посадці водій сканував QR код (у нас був на роздрукованому ваучері, у деяких ваучер був збережений через додаток Flixbus).

При посадці водій сканував QR код (у нас був на роздрукованому ваучері, у деяких ваучер був збережений через додаток Flixbus)

Зупинка Фліксбас в Генуї (Principe bus station)

Приїхав автобус із запізненням приблизно 10-15 хвилин, але це і нормально, з урахуванням трафіку (Генуя - не перший станція, в автобусі вже були люди: хтось вийшов в Генуї, то-то поїхав далі). Кінцева точка маршруту - Рим. Була зупинка в г.Спеція. Відстань приблизно в 170 км подолали менш, ніж за 3 години. Незважаючи на затримку з відправленням, прибутку в Пізу під час. Для нас це було важливо, оскільки з Пізи ми вилітали в Валенсію вечірнім рейсом, а ще необхідно було оглянути головну пам'ятку Пізи і дістатися до аеропорту.

Велика відстань для ніг і навіть пакетики для сміття в автобусі Фліксбас

В цілому, я залишилася дуже задоволена, що придбала квитки на автобус цієї фірми. Дійсно, комфорт за низьку ціну. І, звичайно, можливість відвідати максимум місць за мінімальну ціну. Так, ще, квитки я купувала приблизно за 1,5 місяця до дати відправлення. Зараз дивлюся ціни на найближчі дати: купувати краще хоча б за тиждень. Тоді можна знайти відносно недорогі квитки на відповідне час (не на ніч). Але Ви ж знаєте принцип бюджетних подорожей: чим раніше, тим краще! :)

UPD 08.08.2018: Продовжую користуватися Фліксбасом, в цьому (2018 рік) користувалася ним в Італії за маршрутами Болонья - Флоренція (10 євро, купувала приблизно за 4 дні до відправлення, поїзди коштували від 15 євро і вище) і Сієна - Болонья (10 євро), все без нарікань.

Всім бюджетних і комфортних подорожей!

Оцініть, будь ласка, цю статтю:

Новости