Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Українських журналістів навчать фотографувати і працювати в інтернеті

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

5 жовтня 2011, 8:06 Переглядів: 5 жовтня 2011, 8:06 Переглядів:   Для цього протягом року десять викладачів з п'яти вузів України навчатимуться як викладати Цифрові медіа на світовому рівні, фото techlabs

Для цього протягом року десять викладачів з п'яти вузів України навчатимуться як викладати "Цифрові медіа" на світовому рівні, фото techlabs.

У Києво-Могилянській академії тепер готуватимуть журналістів цифрових медіа. Фонд Ріната Ахметова "Розвиток України" та Національна Києво-Могилянська академія оголосили про відкриття проекту "Цифрові медіа в університетах". Головна мета - домогтися, щоб українські студенти-журналісти могли отримувати знання про сучасних цифрових медіа нітрохи не гірше, ніж студенти за падних вузів.

Для цього протягом року десять викладачів з п'яти вузів України навчатимуться, як викладати "Цифрові медіа" на світовому рівні. А вже в наступному навчальному році цей курс буде внесений до навчальної програми університетів Києва, Львова, Запоріжжя, Сімферополя та Черкас. "Зі сфери освіти ми вибрали журналістів. Тому що ця професія важлива для майбутнього країни. Ми задумалися, якою стане журналістика через 5-10 років, і вирішили наблизити майбутнє вже зараз", - говорить директор фонду Анатолій Заболотний.

Президент НаУКМА Сергій Квіт вважає, що цей проект є унікальним для Європи. "Таких проектів з новітніх медіа в Європі немає", - каже Квіт.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Українських журналістів навчать фотографувати і працювати в інтернеті". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Петик Марина

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости